Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

chociaz zareklamuje ci jeszcze kiedys bo w sumie to chyba przeze mnie ten 20 letni rzepa z kalkuty ci na zywo siusiaka nie pokazal bo sie chyba wystraszyl tego naszego gadania ze bedzie ojcem bombelka :D 

jak sie trafi jakis amant to cie zareklamuje odpowiednio :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, libed napisał(a):

chociaz zareklamuje ci jeszcze kiedys bo w sumie to chyba przeze mnie ten 20 letni rzepa z kalkuty ci na zywo siusiaka nie pokazal bo sie chyba wystraszyl tego naszego gadania ze bedzie ojcem bombelka :D 

Ty byś zarobił krocie pisząc scenariusze do takich np ukryta prawda/dlaczego ja. 🤣

Godzinę temu, libed napisał(a):

jak sie trafi jakis amant to cie zareklamuje odpowiednio :D

Trzymam za słowo. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, libed napisał(a):

wydaje mi sie ze ten przymus chodzenia to wlasnie niejako potwierdzenie tej diagnozy ktora ci w szpitalu wystawili wiec nie wiem dlaczego melodia uwaza inaczej. o 3 w nocy pomyslisz sobie ze o chcialbym miec sluchawki wiec idziesz po nie przez pola i lasy w deszczu. 

Może tak być 

3 godziny temu, libed napisał(a):

wszyscy wiedza matka jego też, posiedzisz z nim troche na tym forum to zrozumiesz skąd każdy wie co robi, on nawet dokumentuje swoje zycie na zdjęciach i czasami ma taką fazę choroby że wygaduje nawet to czego wolałabyś nie wiedzieć, nie znam się nie jestem psychiatrą ale poczekaj jak będzie miał inna fazę to zrozumiesz. bywa że dostanie kase od babki wkręci sobei że musi miec słuchawki idzie 60km dzień i noc i relacjonuje swoja podróż on line a pozniej jeczy ze je darmowe jedzenie od hindusa bo na nic nie ma kasy ale kupił badziewne słuchawki za 70 funtów dwa dni wcześniej ktore po pijaku i tak zgubi albo mu ukradna z namiotu. 

jemu jest pomoc potrzebna a nie udawanie że wszystko z nim dobrze ale tego woli nie czytać bo go to denerwuje jak mu ktoś pisze żeby brał leki i właczają sie wyzwiska zwykle, ale tu sie hamuje bo wie ze juz dwa razy sie go pozbyli jak wszystkich zwyzywał. 

ja się go nie czepiam i nie mam z nim konfliktu bo niby jaki i o co ? to on gada jakieś bzdury że mu czegoś zazdroszcze w stylu szamponu i mam z nim konflikt o szampon :D 

czasami mu odpisze jak cos pisze do mnie i tyle tu raczej tłumaczyłem innym że ich dobre chęci odwrócą się przeciw nim i tyle, bo chorego dobre słowo ani dotyk trumpa nie uzdrowi i tyle. leki to jedyna jego nadzieja, chociaż charakteru mu one raczej nie zmienią. 

co najwyzej go nie lubie bo przyszlismy tu m.in przez niego bo potrafi caly dzien blokowac spamem forum bo on sie cieszy jak inni sie denerwuja. sprawia mu to autentyczna radosc ze nikt nie moze pisac i sie ludzie denerwuja. czasmi blokuje i wkleja linki do swojego forum dla 10 latkow liczac w swoim dzieciecym rozumowaniu ze ktos pojdzie do typa ktory blokuje forum :D a bywalo ze jakies elcie poszly to jak mu odwalilo to i tak pokasowal i poblokowal wszystkich a pozniej tlumaczyl ze to wina piwa ktore wypil i jakby nie to piwo to by sobie zycie ulozyl z jakas katiuszka ale ja wykasowal wiec juz sobie nie ulozy :D wklejal nawet jakies telefony od niej jak do niego zadzwonila bo nagral rozmowe. 

W jakim sensie wykasował  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Elciaa napisał(a):

To są właśnie libedowe plotki, ani nie ma ma 20 lat ani nie jest z kalkuty. xd

Mnie po prostu rozsmieszylo to określenie :D Elcia dlaczego nie śpisz w nocy bardzo często? 

Co do tego wychodzenia przez chorobę to tak znam osobę co tak robiła i na to chorowala więc faktycznie to ma chyba związek 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mnie po prostu rozsmieszylo to określenie :D Elcia dlaczego nie śpisz w nocy bardzo często? 

Co do tego wychodzenia przez chorobę to tak znam osobę co tak robiła i na to chorowala więc faktycznie to ma chyba związek 

Bo w nocy albo nie mogę usnąć albo się obudzę, natomiast od rana fo gdzieś 12 w południe chce mi się tak spać że masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykasowałem jej profil na srorum innym, gdzie mam admina, bo byłem naćpany i pod wpływem alko i się pokłóciliśmy, ja jej pisałem brednie będąc nietrzeźwy. Potem wyłem przez pół roku, że się zacząłem maltretować lodowatą wodą z jeziora, rzeki czy leśnych strumyków. To mi pomogło na depresje. No i przestałem pić, palić i urwał mi się kontakt z ćpającym towarzystwem... Jeden kolega znowu w psychiatryku wylądował na pare miesięcy.

Ja też tu dużo pisze, ale i tak nie mam co robić. Może przez pisanie nie kupię w maju subskrybcji do gierki i przeniosę się na inne gry, zaoszczędze hajs. 
Na srafeteria mi co chwile bany dawali i posty kasowali, chamy z moderacji i mendy. Kiedyś mialem konto KochamElcie, to też ban poszedł. 8000 postów nabiłem w pare tygodni XD.

A jeżowa słodko pierdząca ze ścierwokiem i non stop robiąca literówki i byki ortograficzne jak analfabetka juz prawie 20k postów. Może sobie nabije tutaj pare tysięcy postów, skoro tu nikt nic nie kasuje. I tak nie mam co robić i się nudzę. Za dużo wolnego czasu.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Elciaa napisał(a):

Bo w nocy albo nie mogę usnąć albo się obudzę, natomiast od rana fo gdzieś 12 w południe chce mi się tak spać że masakra.

Może tak być. Dobrze że łączysz to z pracą czy tam obowiązkami. Jak bierzesz leki to np wenla wybudza w nocy zawsze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Wykasowałem jej profil na srorum innym, gdzie mam admina, bo byłem naćpany i pod wpływem alko i się pokłóciliśmy, ja jej pisałem brednie będąc nietrzeźwy. Potem wyłem przez pół roku, że się zacząłem maltretować lodowatą wodą z jeziora, rzeki czy leśnych strumyków. To mi pomogło na depresje. No i przestałem pić, palić i urwał mi się kontakt z ćpającym towarzystwem... Jeden kolega znowu w psychiatryku wylądował na pare miesięcy.

Ja też tu dużo pisze, ale i tak nie mam co robić. Może przez pisanie nie kupię w maju subskrybcji do gierki i przeniosę się na inne gry, zaoszczędze hajs. 
Na srafeteria mi co chwile bany dawali i posty kasowali, chamy z moderacji i mendy. Kiedyś mialem konto KochamElcie, to też ban poszedł. 8000 postów nabiłem w pare tygodni XD.

A jeżowa słodko pierdząca ze ścierwokiem i non stop robiąca literówki i byki ortograficzne jak analfabetka juz prawie 20k postów. Może sobie nabije tutaj pare tysięcy postów, skoro tu nikt nic nie kasuje. I tak nie mam co robić i się nudzę. Za dużo wolnego czasu.

Jak nie ma innych spraw można robić co się chce;) A nabijaj posty może się co robisz za x lat rangi "legenda forum". Bo tu są rangi rozne

Dorobisz*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzę, bo lubię. Zaczęło się, gdy wyleciałem do Anglii, nowy świat, nowa wioska i grałem sobie w gry, a w przerwie od grania w gierki szedłem na spacer trochę pozwiedzać i zobaczyć coś nowego. Nie wiem co w tym chorego niby?

W niemczech w psychiatrykach podobno dają pacjentom buty do biegania, żeby uprawiali ruch.

Odpalam sobie muzykę w słuchawkach i idę. Potem po kilkugodzinnym spacerze dużo lepiej się czuje. Psychicznie i fizycznie.

Jak chcesz przerwę zrobić, to polecam wyłączyć telefony i spacer za miasto, albo sesja w spa, sauna, jacuzzi, basen.

Ja tak w UK odpoczywałem kiedyś od neta i srafeteria. Szedłem na pływalnie, bo miałem karnet i grzałem się w saunie, leżałem w jacuzzi, a liberdowsky wtedy całe południe nawalal na kafe, a potem codziennie temat znikał, a ten płacz, że tyle się naprodukował, a temat znowu poleciał 🤣🤣 a ja mokry sobie właśnie wziąłem prysznic i wpadłem obczaić na chwile w szatni, co tam na srafe, no i się śmiałem z typa i wracałem do sauna na relaks. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jak nie ma innych spraw można robić co się chce;) A nabijaj posty może się co robisz za x lat rangi "legenda forum". Bo tu są rangi rozne

Dorobisz*

Haha, ale jak nie ma z kim pisać, to nie ma co nabijać. Siedzę jeszcze na innym forum gejmingowym z jednym kumplem, na którym mam konto z 2011 roku i niedługo będe miał 10k postów, a kumpel do 7k dociera Xd. Spamuje z nudów. Jak coś to tam mam alternatywę, gdyby tu było pusto. Tam miałem dłuższą przerwę.

Bo na srafe już nie wchodzę drugi dzień. Tam to dopiero marnuje życie i psuje sobie zdrowie i psychikę... ;/ brak słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amerykańska inwazja trwa... Od 60-100 tysięcy tych niedużych ssaków o północno-amerykańskim pochodzeniu już grasuje w polskich lasach - a najwięcej na zachodzie Polski, choć już coraz śmielej przemieszczają się w stronę centrum.

Kochają aglomeracje miejskie i śmietniki, adaptują się niezwykle szybko do warunków które zastają, amerykanie nazywają je złośliwie "trash pandas" czyli pandy śmietnikowe. 

Dla mnie to niezwykle urocze zwierzęta, acz stanowiące zagrożenie dla naturalnej fauny, o inteligencji zdecydowanie przewyższającej intelekt kota domowego.

A wszystko zaczęło się przez wypuszczenie parki na wolność przez jednego Niemca kilka ładnych dekad temu, która zbiegła się w czasie z ucieczką innej parki... Tak narodziła się europejska inwazja. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

To tak jak w Wielkiej Brytanii przywieźli ze stanów kiedyś szare wiewiórki i wytępiły te rude. W Polsce w parkach nadal są rude, ale tam szare wszędzie latają. Taka historia jest podobno. Grubo.

Tak, dobrze zauważyłeś ten trend na wyspach... Amerykańskie wiewióry są większe i silniejsze, więc euro-wiewiórki mają zero szans w starciu z nimi i dlatego zdominowały całe wyspy... szczęśliwie morza nie przepłyną, dlatego kontynentalne jedynie co, to mogą się obawiać szopa, który sporadycznie podkrada im orzechy z gniazd, jako wyrafinowany wspinacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi