Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

W Runescape poznałem 5 koleżanek, miłe i fajne i nikomu się nie muszę tłumaczyć. Nie jestem już samotny, i mogę sobie stąd zniknąć, ze srafe tak samo.

Forum też swoje mam i jestem adminem, dlatego kwiczemu mógłbym dać bana, a tutaj nie chce mi się pisać już ;).

Mam swoje własne forum. Bajo bajo ;)

Baj baj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Ogółem na orlenie mają raczej chujowe paliwo. xD

No ale cena w końcu jest dużo lepsza. 😄

paliwo na każdej stacji poza shellem jest takie samo bo pochodzi z tego samego zbiornika

o ile po drodze coś do niego nie dodadzą ale chyba od czasu kontroli paliwa i kar chyba im sie nie oplaca

16 godzin temu, eRCe napisał(a):

Tak, ale to dieslowiec był, a u nich to EGR, wtryski to powszechne utrapienie 😆 No i odpalanie z rana przy -15 xD

od 15 lat mam diesle i nigdy nie mialem problemow z tym o czym piszecie a samochod zawsze stal na zewnatrz jak akumulator jest ok to normalnie diesel pali przeciez masz podgrzewane swiece jak niska tem. 

16 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Aż musiałam sprawdzić.

AMD Radeon 660M

co to za hp bo pamietam ze ladny niebieski  byl  ? mialem kupic huaweia ale jakby mial ok konfiguracje to wolalbym blekitnego :D 

16 godzin temu, eRCe napisał(a):

To jest to układ zintegrowany, nie dedykowany, ale mam dobrą wiadomość, jest relatywnie dobry i często używany w kompaktowych maszynach.

Fallout 4 na medium pójdzie bez popity

Skyrim - wymaksowany 

oba 1080p także moc jest jak na takie APU . ;)

laptop z zasady nie sluzy do grania tak wiem ze sa tzw. gammingowe ale mimo wszystko to bez sensu te karty sa o polowe gorsze niz te z kompach stacjonarnych o tej samej nazwie no i chlodzenie jest jakie jest. nie wiem po co komus laptop do grania taniej kupic komputer stacjonarny no moze teraz nie taniej ale podobna cena tyrwalszy bedzie i dwa razy szybszy 

albo konsole

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, libed napisał(a):

paliwo na każdej stacji poza shellem jest takie samo bo pochodzi z tego samego zbiornika

o ile po drodze coś do niego nie dodadzą ale chyba od czasu kontroli paliwa i kar chyba im sie nie oplaca

A ja od dawna słyszę że najlepsze na shellu i circkle k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, libed napisał(a):

co to za hp bo pamietam ze ladny niebieski  byl  ? mialem kupic huaweia ale jakby mial ok konfiguracje to wolalbym blekitnego :D 

Tak ładny niebieski, znajdę jego pełną nazwę i napiszę.

A inni mówią że ja pierdolnięta bo wybrałam laptop głównie ze względu na jego kolor, widzę że więcej nas jest pierdolniętych. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Tak ładny niebieski, znajdę jego pełną nazwę i napiszę.

A inni mówią że ja pierdolnięta bo wybrałam laptop głównie ze względu na jego kolor, widzę że więcej nas jest pierdolniętych. 🤣

nie ja mam okreslone wymagania co do procesora ale jakby byl niebieski to by byl lepszy :D

wystarczy poczatek modelu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, libed napisał(a):

laptop z zasady nie sluzy do grania tak wiem ze sa tzw. gammingowe ale mimo wszystko to bez sensu te karty sa o polowe gorsze niz te z kompach stacjonarnych o tej samej nazwie no i chlodzenie jest jakie jest. nie wiem po co komus laptop do grania taniej kupic komputer stacjonarny no moze teraz nie taniej ale podobna cena tyrwalszy bedzie i dwa razy szybszy 

albo konsole

W pełni się z tym zgadzam, jak ktoś chce sprzęt typowo do grania to są przecież konsole i inne sprzęty albo pc gammingowe właśnie.

Kupować laptop żeby na nim grać wg mnie mija się z celem, no ale każdy gracz myśli mniej więcej podobnie i wszystko rozważa w kwestiach że do grania.

Jakiś cud dziś się stał bo rzadko kiedy się z tobą zgadzam a dziś zgadzam się ze wszystkim.^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

nie ja mam okreslone wymagania co do procesora ale jakby byl niebieski to by byl lepszy :D

wystarczy poczatek modelu. 

Przecież oczywiste jest że bym nie kupiła tylko dlatego że ładny kolor nie patrząc na specyfikacje. xD

Już sprawdzam ten model.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

libed mnie obgadywał pare tygodni temu w Poznajmy się jaki to jestem wredny schizol fałszywy i w ogóle i tak nastawia ludzi przeciwko mnie, pyszny wpadł i podobnie. Też wymyśla bajeczki i mnie obgaduję, kiedy ja nic nikomu tutaj nie robię.

Zawsze możesz zgłosić post do administracji i tyle. Każdy jest jaki jest i zawsze znajdzie się ktoś kto Cię obsmaruje. Myślisz, że tutaj jest cukierkowo? Jednak nie zarzucaj też wszystkim, że tutaj jest jak na kafe bo nie jest.  Mamy swoje problemy ale to inne forum i możesz liczyć na reakcje. Czy ktoś z nerwicy cię jakoś obraził? Co najwyżej napisałam ci ja kulturalnie co sądzę na temat smoków :D 

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie obraził, ale ludzie ze srafe jak tu wpadają, np. tirowiec, to tworzą ten sam klimat, że się rzucają na mnie wszyscy jak tam. Piszą bełkot, żeby mnie sprowokować, a ja żebym się zdenerował i coś palnął glupiego, dostał bana. 

'dobrze mnie znają'.

Nie daj się prowokować tylko zgłaszaj :D

5 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

A mnie się nie chce z nikim kłócić, te dramy i kłótnie są dla mnie męczące. Tirowiec pisał wczoraj, że jakąś koleżankę tu poznal i z nim pisze na priv, hahah i wróci na nowym koncie z nim popisać.

Powodzenia z nim. Dobrze, że nie jestem tu adminem i nie muszę się męczyć. A Krejzi jak coś pisze to zazwyczaj ma rację. 

Administracja nie zagląda do pw dopóki się jej nie zgłosi. "Męczenie się" to pojęcie względne...niektórzy traktują to jak wyzwanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Wiesz no, ogólnie zgłaszanie kojarzy mi się z donosicielstwem. W sumie może zaraz znajdę te posty libeda, jak mnie obgadywał i też go zgłoszè, chociaż w sumie wątpie, że to coś da, bo to chłopak krejzi, to ma ochronę.

Zaraz...bo się gubie. Oczekujesz reakcji ale nie chcesz zgłaszać? Olej już to co było a zajmij się teraźniejszością. 

Zarzucasz administracji, że jest nieobiektywna? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

W sumie nic nie zarzucam, ale uważam, że Krejzi powinni słuchać, jak pisaliśmy, że znowu tirowiec wpadł i żeby mu dać bana, to znowu będzie płakał na kafe, to admin, że tak łatwo nie wlepiają banów, a powinni mu od razu dać, to by się tak nie panoszył. A koniec końców wczoraj wylapał bana podobno do maja, ale pewnie znowu wróci na nowym koncie siać ferment, i co wtedy? Też będzie tolerowany dopóki znowu czegoś nie palnie po pijaku? A tydzień wcześniej tu pisał z konta rucham krejzi, to dostał bana po pierwszym poście.

I właśnie przez takie akcje psuje się atmosfera, a mi się włacza klimat kafe i odechciewa się przebywać w takich miejsach ;/. Wpadnie na nowym nicku z inną bajeczką, teraz pisal, że xanax bierze i piwo pije i jaki to on biedny, bo go z pracy na tirach wyrzucili za jazdę po pijaku i wszyscy mają być fajni, a potem znowu wpada na internet po pijaku i prześladuję laski, żeby z nim pisały, bo on samotny. 

Administracja podejmuje decyzje. Nie wnikam już tak głęboko co powinna a co nie powinna. Skoro wylatuje to znaczy, że działa. Nie my tutaj przyciągamy kafe tylko wy :bezradny:Staram się patrzeć obiektywnie.

Raz piszesz, że Krejzji ma znajomości w administracji a w drugim poście zaprzeczasz twierdząc, że nie ma :roll:

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość selenaciowy
Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

On krejzi robil afere, że wydała na szampon do włosów 40zł. Ja mam od mamy w Anglii szampon do włosów Bramley buteleczka 20 funtów, 100zł. Może mi libed zazdrości, dlatego tak się rzuca na mnie ciągle i mnie obgaduje za plecami, jaki to wredny fałszywy schizol ze mnie. Czego on chce ode mnie?

Wy tak naprawdę? Jakby mi ktoś zrobił aferę o szampon, to szkoda mi by było tego człowieka, ale zaraz bym o nim zapomniał. Niech sobie pisze co chce, po co się tym przejmować? libed jest kimś z rodziny? Cenisz jego zdanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

W gierce poznałem fajnych ludzi i kilka koleżanek xD. Tutaj też.

Kobiety też są ludźmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dodałam Filipa do ignora, ale widzę, że i tak się wszystko kręci wokół niego. No to narka.

Słodka naiwności, wydaje mi się, że nie mają pojęcia jak bardzo można przeżywać swoje urojenia. 😉 Filip na kafe od 15 lat to samo co tutaj uskutecznia i zaraz sobie wroga znajdzie. xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi