Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Ale faktycznie krasnal jest już na etapie negacji. Wie, że żadna baba go nie zechce to wszystkimi gardzi. Nie napisał by, że chce być tam gdzie są kobiety.  

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Tamten to jeszcze większy świr, albo na takiego się kreuje.

Sadzę, że się kreuje. Chciałby być straszny, bo jednak przy takiej fizjonomii, to łatwiej o politowanie niż cokolwiek innego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, rough_boy napisał(a):

przed chwila na off topie ktos mi zarzucil ze pisze o polityce

Z modów ktoś? Dopóki sobie dyskutujemy bez notorycznego ciśnięcia po sobie nawzajem to raczej się nie wtryniamy w takie dyskusje. Żeby wylecieć z tego forum to tak naprawdę trzeba się postarać w sumie.

Możesz sobie tworzyć swoje tematy jak w "cudzych" ktoś się czepia. Ale dział hard mi się kojarzy z czymś innym niż tematy polityczne jednak 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Z modów ktoś? Dopóki sobie dyskutujemy bez notorycznego ciśnięcia po sobie nawzajem to raczej się nie wtryniamy w takie dyskusje. Żeby wylecieć z tego forum to tak naprawdę trzeba się postarać w sumie.

Możesz sobie tworzyć swoje tematy jak w "cudzych" ktoś się czepia. Ale dział hard mi się kojarzy z czymś innym niż tematy polityczne jednak 

Coś jak sadistic? Bo takie ja miałam skojarzenie słysząc o dziale hard.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, rough_boy napisał(a):

niektorzy nie palacy podchodza do palacza i kaza mu zgasic, w gdansku zakazali palic na balkonie, to jak widzisz ze ktos sobie pali to nie wychodz w tym czasie na balkon wyjc jak przestanie palic

A to może ty sobie ‚wyjć’ palić do domu zamiast zasmradzać pion. Na balkonie sie nie pali i takie jest prawo.

A to ze ktos komu każe zgasić to co w tym dziwnego? Jesli pali w miejscu gdzie sie nie pali? Myslisz ze smród papierosów to jakaś ambrozja dla ludzi? Nie bardzo.

35 minut temu, rough_boy napisał(a):

ja sie zachowuje kulturalnie

🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, wiem ze kwiczy tirowiec lubił sadistic i kiedyś pisał, że on i kilku ludzi z sadistic dojadą klaudię z kafe i już jest polowanie na nią, bo on wymyśla bajeczki, że mu życie zniszczyła i przez nią wyleciał z roboty, a ona nawet nie wie jak on ma na imię. Kłamał niedawno, że niby do jego roboty zadzwoniła i nakablowała, że po pijaku jezdzi tirami. 

Nie zdziwiłbym się, gdyby sobie też wymyślił, że stracił robotę. To jakiś kłamca i od takich wolę trzymać się z daleka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle ostatnio jadłem, że masakra. Zanim pójdę na pizze to z dwa tygodnie głodówki muszę sobie strzelić Xd 

W ogóle skoro tyle ciupię w gierkę, to chyba sobie ściągne kilka dyskografii jakichś grup i sobie przesłucham. 

Muszę pomyśleć czego bym posłuchal Xd. 

Może jakiś metal. Megadeth albo Iron Maiden Xd. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś to ten typ przyłazi tu tylko na obleśny podryw wiec nie piszcie z nim dziewczyny bo nie wiecie z kim macie do czynienia.

poki nie napisał nic kontrowersyjnego nie mogę go zglosic ale ostrzegam i to nie są żarty, typ to stalker 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stalker mitoman, który lubi oglądać filmy, jak ludzie płoną żywcem np.

Kiedyś pisał, że chętnie by mnie zabił i patrzył jak się męcze i umieram z bólu, ale że chroni mnie prawo, i to tylko fantazje, niestety. Tak pisał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

Stalker mitoman, który lubi oglądać filmy, jak ludzie płoną żywcem np.

I zyczy gwałtu zbiorowego. Ach te kontrowersyjne poglądy które sie nie mieszczą w głowie szarych maluczkich 🤮 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tez tak zrobie 

Haha 😜

No jak mnie ktoś atakuje jesteś to, jesteś tamto i pociski w stylu srafe, to ja podziękuje ;). Mam lepsze rzeczy do roboty niż użeranie się z przygłupami, żeby zapewniać im rozrywkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Kiedyś pisał, że chętnie by mnie zabił i patrzył jak się męcze i umieram z bólu

Kurde, może to moja ex po tranzycji. Bo ona pisała mi tak samo. Tylko tam jeszcze o poderżnięciu gardła było.

Nazywała go tatusiem, bo zawodził ją tak samo, jak prawdziwy ojciec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Kurde, może to moja ex po tranzycji. Bo ona pisała mi tak samo. Tylko tam jeszcze o poderżnięciu gardła było.

Haha, może kwiczy jest dziewczyną w ciele chłopca, ale wątpie, bo przecież on lubi chodzić na tutki i chwalić się tym na necie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja muszę sobie w gierce polowić homary, bo mi się jedzenie do leczenia skończyło, faak.

Ale jak wbije 76 fishing, to będe mógł łowić rekiny, a one dużo życia przywracają.

Ale jeszcze daleka droga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Elciaa napisał(a):

Strach pomyśleć co Ty jej zrobiłeś że aż tak. xd

Chyba zdradziłem albo coś, nie pamiętam już, może zapomniałem jej powiedzieć że miałem w tym czasie inną więc dostało mi się za słabą pamięć.

Nazywała go tatusiem, bo zawodził ją tak samo, jak prawdziwy ojciec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Chyba zdradziłem albo coś, nie pamiętam już, może zapomniałem jej powiedzieć że miałem w tym czasie inną więc dostało mi się za słabą pamięć.

W takiej sytuacji to jednak się jej nie dziwię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi