Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

https://oko.press/epidemia-samotnosci-na-brak-dzieci-nie-pomoga-juz-zlobki-i-800

Dodatek do naszych niedawnych rozważań o związkach.

Dużo trafnych uwag

48 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No ale uratuje to demografie, zasymiluja się, będą krzyżówki dzieci itp hihi

Co by nie mówić to nam mocno Ukraina ratuje dupe w tym obszarze. Chociaż pamiętasz pewnego pana, który mówił, że między nami zbyt duża różnica kulturowa i ich dziewczyny z naszymi chłopcami to nieee xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Co by nie mówić to nam mocno Ukraina ratuje dupe w tym obszarze. Chociaż pamiętasz pewnego pana, który mówił, że między nami zbyt duża różnica kulturowa i ich dziewczyny z naszymi chłopcami to nieee xd

jemu chodziło o to że tam jest większy nacisk na kasę u faceta u nas nie ma tego. Ale on mówił o takich karynach dziuniach. Ja znam dużo ukrainek wszystkie pracują na dobrych stanowiskach w korpo i podejście mają jak my. Po prostu u nas jest mniej niż na wschodzie takich lambadziar ale też się znajda

W sensie takich utrzymanek że mają takie podejscie

Ale przynajmniej dzieci porodzą jak już siedzą w domu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

jemu chodziło o to że tam jest większy nacisk na kasę u faceta u nas nie ma tego. Ale on mówił o takich karynach dziuniach. Ja znam dużo ukrainek wszystkie pracują na dobrych stanowiskach w korpo i podejście mają jak my. Po prostu u nas jest mniej niż na wschodzie takich lambadziar ale też się znajda

W sensie takich utrzymanek że mają takie podejscie

Ale przynajmniej dzieci porodzą jak już siedzą w domu 

wszedzie ludzie sa tacy sami jak ktos jest leniwy i biedny to czesto mysli jak poprawic swoj los przy pomocy cudzej pracy a kobiety maja latwiej przy pomocy zgrabnej dupy osiagnac ten cele i to niezalezne od narodowosci. 

chlopy tez by tak robili jakby mogli ale ze sa brzydcy to pozostaje im narzekanie :D 

lenistwo i niechec do ciezkiej pracy nie zalezy od narodowosci. w sumie ja to nawet rozumiem bo tez jestem leniem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

wszedzie ludzie sa tacy sami jak ktos jest leniwy i biedny to czesto mysli jak poprawic swoj los przy pomocy cudzej pracy a kobiety maja latwiej przy pomocy zgrabnej dupy osiagnac ten cele i to niezalezne od narodowosci. 

chlopy tez by tak robili jakby mogli ale ze sa brzydcy to pozostaje im narzekanie :D 

lenistwo i niechec do ciezkiej pracy nie zalezy od narodowosci. w sumie ja to nawet rozumiem bo tez jestem leniem :D

Ja wciąż czekam na swojego księcia zarabiającego 40000 $ miesięcznie 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ach tak chciałam szybko pokalkulowac ale zera mi latają w głowie. Przeziębiona jestem ajjjjjj ogólnie żart to był. Wyszło ćwierć miliona miesięcznie ło panie :D

Jakieś 140 tysięcy złotych tylko, na księcia trochę mało.😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Byłam dzisiaj zobaczyć dzidziusia kuleżanki. Jeeeenyyy, jaki to jest grzeczny chłopczyk. Je, śpi, leży w łóżeczku i gaworzy. Nie to co moje nieodkładalne wyjące ssaki 😏

Są takie, tez właśnie mam takiego nowego kluska w rodzinie grzecznego 😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Rychu Peja jakby ktoś nie wiedział:p 

Znamy tego penera:p

Jezyckiego;p 😃

14 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Czemu kobiety chcą cesarke przecież to rozciecie brzucha nożem wtf  

Napisałabym coś ale tutaj tematy nie są usuwane 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi