Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Pokraka napisał(a):

To jest tak, że jeśli facet mówi, że go nie interesuje status kobiety, dla niego może być kasierka z Żabki to oznacza, że ona ma właśnie adekwatny do jego poziomu status.  Jakoś lekarze, prawnicy itd. nie wiążą się masowo z kasierkami 😉

Ale ktoś to musi robić. 

Tez tak uwazam. Sporo osób używa tego argumentu , ze nie ma znaczenia zawod kobiety ale to sie wiąże właśnie z tym poglądem ze najlepsza 15 lat młodsza dupa.

jak ktos ma ‚Szanowany’ zawod szuka kogos o podobnym statusie. Czy to fajne nie będę komentować, ale nie spotykam sie z mezaliansem zawodowym u lekarzy i prawników . Prawnik to dodatkowo sttasznie pozerski zawod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

szukają po tinderach i grupkach zapoznawczych dla mnie jest niezrozumiałe i smutne

Trzeba jednak zrobić program dyskoteka+. Zabawa w sobotę w każdej miejscowości. I obowiązek stawienia się przynajmniej raz na pół roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ja bym się z tym paskudnie czuł jeśli kobieta byłaby na tym polu bardziej ogarnięta ode mnie. Raz tak było i mimo, że nie dawała mi tego odczuć to ja się czułem z tym fatalnie na maxa

No właśnie to jest często poczucie samych facetow i niekoniecznie kobieta tego wymaga, choc na pewno takich tez jest wiele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Tez tak uwazam. Sporo osób używa tego argumentu , ze nie ma znaczenia zawod kobiety ale to sie wiąże właśnie z tym poglądem ze najlepsza 15 lat młodsza dupa.

jak ktos ma ‚Szanowany’ zawod szuka kogos o podobnym statusie. Czy to fajne nie będę komentować, ale nie spotykam sie z mezaliansem zawodowym u lekarzy i prawników . Prawnik to dodatkowo sttasznie pozerski zawod.

Tak i nie można powiedzieć, że on nie wziął kasierki bo ta go nie chciała. Gdyby zechciał to by majtki przez głowę ściągała 🫣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pokraka napisał(a):

To jest tak, że jeśli facet mówi, że go nie interesuje status kobiety, dla niego może być kasierka z Żabki to oznacza, że ona ma właśnie adekwatny do jego poziomu status.  Jakoś lekarze, prawnicy itd. nie wiążą się masowo z kasierkami 😉

Znam kilkoro prawników i akurat w tym przypadku to akurat oni mają jakieś wewnętrznie dziwne poczucie wyższości nad każdym innym zawodem xd także tu nie same studia i ich ciężkość odgrywają rolę ale ich własne poczucie bycia zajebistrzym od reszty. Pewnie to ma duży wpływ na to, że często są takie pary. Nikogo innego nie chcą i nikt inny z nimi nie wytrzyma xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, ironella napisał(a):

Mlode kobiety które wchodzą w związki z dużą różnica wieku zazwyczaj nie mają powodzenia wśród swoich rowiesnikow ot cała tajemnica.

Hehe okej, okej. Właśnie pocisnelas wszystkim moim partnerkom, ale przemilczę. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, MicMic napisał(a):

Statystyke ci przytoczyłem wcześniej. Kobiety statystycznie mają starszych partnerów. To potem były tylko przykłady, że to nie jest tylko zdanie facetów o sobie. Nie wiem po co by miały mi ściemniać, żeby mnie wyruchac? Xd szczególnie, że to była moja znajoma z wydziału, nie jakaś pustaczka xd I młodsza jest 11 lat. A bardziej była przestraszona ze jestem pojebany, a nie ze mam siwe włosy. 

Moje partnerki zawsze były młodsze, 4 lata, kolejna 7 lat, teraz spotykam  się z 9 lat młodszą. Nie zauważyłem, żeby rzygały na mój widok. Xd

To ze ktos nie rzyga na twoj widok  nie znaczy, ze siwe włosy są sexy jako cecha w odosobnieniu;)

Ty sie oburzasz jak ja na to jak ktos mi mowi w takich miejscach (najczęściej to są prawiczki 30paroletnie)  ze stoję pod jakaś ściana. Tez sie nie zgadzam z tymi pierdoletami i widze sie inaczej i wydaje mi sie ze inni tez.

odbierasz osobiscie obiektywna uwagę na temat tego, ze siwe włosy świadczą o starości i a priori nie jest to sexy 😃 jakiejś koleżance sie podobaja ok. Zawsze są wyjątki od reguły 😃 poza tym nie wiem, czy podobasz sie ty jako całokształt czy twierdzi , ze siwe włosy są bardziej sexy od niesiwych.

Ja sie nie wykłócam z tobą, ze kłamiesz i ona tak nie powiedziała, tylko jaka jest ogólna zasada wg mnie.

tak samo jak babki sie bronią mając 40 plus ze wciąż są hot bo młodszy seba z silki na nie poleciał. Tez faceci stwierdzają ta jasne na pewno kłamiesz i sie pocieszasz😃

po prostu bawi mnie ta dysproporcja ze wy na serio sexy nawet starzy a baba sie pociesza stojąc pod jakaś incelska ściana😃

To jest dyskusja z internetowymi pierdoletami. 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Trzeba jednak zrobić program dyskoteka+. Zabawa w sobotę w każdej miejscowości. I obowiązek stawienia się przynajmniej raz na pół roku.

I obowiązkowe wspólne  wypady dla politechniki i uniwerku. Taki wydział mechaniki i pedagogiki razem na wykopki jak za komuny, potem ognisko i jakaś zabawa. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Znam kilkoro prawników i akurat w tym przypadku to akurat oni mają jakieś wewnętrznie dziwne poczucie wyższości nad każdym innym zawodem xd także tu nie same studia i ich ciężkość odgrywają rolę ale ich własne poczucie bycia zajebistrzym od reszty. Pewnie to ma duży wpływ na to, że często są takie pary. Nikogo innego nie chcą i nikt inny z nimi nie wytrzyma xd

Co nie zmienia faktu, że mezaliansy są wyjątkami a nie regułą. 

Także w innych zawodach branżach i w ogóle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Taaaa i te ich aktówki na 1 roku studiów 😃 zawsze mieliśmy bekę ze studentów WPiA 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pokraka napisał(a):

Nie, bo to, że zarabia 1000 zl więcej nie daje już tego argumentu ja nas utrzymuje. 

Musi wnieść już coś więcej. 

True.

Teraz, shadow_no napisał(a):

W IT się nie za często mieszamy między sobą xd

It to noszą dziwne kapcie 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, MicMic napisał(a):

Hehe okej, okej. 

Jeśli chodzi o związki z przeciętniakami,a nie super ustawionymi kolesiami to tak zazwyczaj jest. Wiem ty że ty i twoja dziewczyna na pewno stanowicie wyjątek ty im starszy tym bardziej pociągający, a ona rzuca tłumy facetów na kolana i spośród tych wszystkich szalejących za nią wybrała właśnie ciebie.😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

To ze ktos nie rzyga na twoj temat nie znaczy, ze siwe włosy są sexy jako cecha w odosobnieniu;)

Ty sie oburzasz jak ja na to jak ktos mi mowi ze stoję pod jakaś ściana. Tez sie nie zgadzam z tymi pierdoletami i widze sie inaczej i wydaje mi sie ze inni tez.

odbierasz osobiscie obiektywna uwagę na temat tego, ze siwe włosy świadczą o starości i a priori nie jest to sexy 😃 jakiejś koleżance sie podobaja ok. Zawsze są wyjątki od reguły 😃 poza tym nie wiem, czy podobasz sie ty jako całokształt czy twierdzi , ze siwe włosy są bardziej sexy od niesiwych.

Ja sie nie wykłócam z tobą, ze kłamiesz i ona tak nie powiedziała, tylko jaka jest ogólna zasada wg mnie.

tak samo jak babki sie bronią mając 40 plus ze wciąż są hot bo seba z silki na nie poleciał. Tez faceci stwierdzają ta jasne na pewno kłamiesz i sie pocieszasz😃

po prostu bawi mnie ta dysproporcja ze wy na serio sexy nawet starzy a baba sie pociesza stojąc pod jakaś incelska ściana😃

Omg nie oburzam się, tylko już mnie wkurwia takie pierdolenie. Ja ci statystykę podałem, podałem kontrprzykłady na to, że istnieją kobiety, dla których może to być coś pociągającego. To Ty na siłę chcesz coś udowodnić. 

Ogólna zasada wydaje się być taka, że mężczyźni bardziej zwracają uwagę na wygląd niż kobiety. Wygląd koreluje z wiekiem. Wiadomo, że siwe włosy świadczą o starości, masz mnie za debila? To była kontra na Twoje kategoryczne stwierdzenia i jako kontra swoją pracę wykonała - miała tylko obalić Twoje stwierdzenie o dużym poziomie ogólności. 

IMO właśnie tutaj trochę widać o co chodzi, poprzez reakcje dziewczyn, które są wkurwione na inceli które takie gówna gadają. I potem pewnie w sieć wrzucają taką narrację, ze starszy facet to syf i kupa, bo w pewnym sensie mszczą się się tych zjebanych inceli :P 

To oczywiscie tylko hipoteza, ale sama chciałaś żeby nie było zbyt słodko. 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, ironella napisał(a):

Mlode kobiety które wchodzą w związki z dużą różnica wieku zazwyczaj nie mają powodzenia wśród swoich rowiesnikow ot cała tajemnica.

True. Młoda atrakcyjna ma pęczek adoratorów i stawiam orzechy ze wybierze rówieśnika (odrzucam jakies iszus).

młoda średnia dla starszego nawet jak nie piękna, będzie kąskiem, bo ma ten atut młodość. A ona wybierze starszego bo ją chce / ma issues.

Starszy wolny może chciec mlodsza, bo chce młodsza albo nie znalazl rówieśniczki wcześniej /obecnie, bo są zajęte maja rodziny.

atrakcyjny rówieśnik a atrakcyjny starszy to w standardowych warunkach zawsze lepszym wyborem jest opcja A.

to są straszne uproszczenia które nie do końca działają w czasach, gdy ludzie kończą   już bardziej odważnie długie zwiazki / rozwodzą sie, zwłaszcza o tym ze jak starszy wolny , to pewnie nie znalazł, ale no przynajmniej perspektywa młodej kobiety wybierającej starszego z grubsza w uproszczeniu jest taka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pokoleniu moich rodzicow (60)wśród ich znajomych tylko jeden gość ma młodsza sporo dupe (już zdążyła sie zestarzeć), ale u niego to było trochę tak, ze nie mógł sie ustatkować a jak w końcu sie udało to padlo na młodsza, bo była wolna / jak chciał dzieci to musiał młodsza itd. Ale to było na takiej zasadzie - no nareszcie osiadł/nareszcie mu sie udało a nie o super zazdro ma młoda dupe. Bardziej ze siła rzeczy musiało paść na młodsza

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, MicMic napisał(a):

Ogólna zasada wydaje się być taka, że mężczyźni bardziej zwracają uwagę na wygląd niż kobiety

Kolejna bzdura. Każda kobieta chciałaby mieć dobrze wyglądającego faceta, tylko po pierwsze w ogóle facetów jest mniej niż kobiet, po drugie ładnych facetów jeszcze mniej więc część bierze to co jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Omg nie oburzam się, tylko już mnie wkurwia takie pierdolenie. Ja ci statystykę podałem, podałem kontrprzykłady na to, że istnieją kobiety, dla których może to być coś pociągającego. To Ty na siłę chcesz coś udowodnić. 

Ogólna zasada wydaje się być taka, że mężczyźni bardziej zwracają uwagę na wygląd niż kobiety. Wygląd koreluje z wiekiem. Wiadomo, że siwe włosy świadczą o starości, masz mnie za debila? To była kontra na Twoje kategoryczne stwierdzenia i jako kontra swoją pracę wykonała - miała tylko obalić Twoje stwierdzenie o dużym poziomie ogólności. 

IMO właśnie tutaj trochę widać o co chodzi, poprzez reakcje dziewczyn, które są wkurwione na inceli które takie gówna gadają. I potem pewnie w sieć wrzucają taką narrację, ze starszy facet to syf i kupa, bo w pewnym sensie mszczą się się tych zjebanych inceli :P 

To oczywiscie tylko hipoteza, ale sama chciałaś żeby nie było zbyt słodko. 😛

Ale ty nie podałeś żadnej statystyki to po 1, teraz znowu podajesz jakies zdanie, ze statystycznie kobiety nie patrza na wyglad??! Chciałabym zobaczyc te statystykę.😃

tak tak wściekamy sie , bo incele nas obrażajo, dlatego ośmielam sie mówić głośno, ze stary facet jest stary 😃 to wszystko z zemsty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, ironella napisał(a):

Kolejna bzdura. Każda kobieta chciałaby mieć dobrze wyglądającego faceta, tylko po pierwsze w ogóle facetów jest mniej niż kobiet, po drugie ładnych facetów jeszcze mniej więc część bierze to co jest.

Umiesz czytać ze zrozumieniem, czy nie bardzo? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ale ty nie podałeś żadnej statystyki to po 1, teraz znowu podajesz jakies zdanie, ze statystycznie kobiety nie patrza na wyglad??! Chciałabym zobaczyc te statystykę.😃

tak tak wściekamy sie , bo incele nas obrażajo, dlatego ośmielam sie mówić głośno, ze stary facet jest stary 😃 to wszystko z zemsty.

I masochizmu, bo w końcu wiążemy się z rówieśnikami choć lecimy na starczych. 😕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi