Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A trzeba zawsze brać wyćwiczonego gotowca? To źle jak zrobi przebieg z tobą w ciągu np.roku? I to zrobi czysto pod twoje potrzeby.

Wydawało mi się, że kobiety w większości wolą jak facet wie co robi niż gdy muszą go naprowadzać 

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Sie uczy? Boze. Zaczynam rozumieć aseksow😃

O pływaniu pisałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lamma napisał(a):

Ale że robi co chce samowolka to nie 

Każdy trochę ogarnięty raczej jest w stanie wyczuć vibe i ogólny kierunek zabawy bo wiadomo, że się kobiety od siebie różnią i jedna woli łagodniej a inna ostrzej. Ale miałem na myśli, że właśnie nie zadaje co chwile pytania "czy tak jest dobrze" itd itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A trzeba zawsze brać wyćwiczonego gotowca? To źle jak zrobi przebieg z tobą w ciągu np.roku? I to zrobi czysto pod twoje potrzeby.

Seksuolodzy mówią, że ok 100 stosunków potrzeba by para wypracowała swój złoty standard 😆  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Każdy trochę ogarnięty raczej jest w stanie wyczuć vibe i ogólny kierunek zabawy bo wiadomo, że się kobiety od siebie różnią i jedna woli łagodniej a inna ostrzej. Ale miałem na myśli, że właśnie nie zadaje co chwile pytania "czy tak jest dobrze" itd itp

Do tego trzeba zdolności interpersonalnych i otwartości zeby z nowa tak to wyczuc. A tego i tak sie nie da wyuczyć, tego kołcz ci nie powie 😆

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

- napisałaś, że że biologiczne czynności się intuicyjnie umie

- odpisałem, że nie sprawdza się to w kwestii pływania

- zależy ile ma się lat

- połowa do 70

Nadal nie rozumiem xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Wydawało mi się, że kobiety w większości wolą jak facet wie co robi niż gdy muszą go naprowadzać 

No i przeważnie wiedzą intuicyjnie a jak trzeba powiedzieć to też chyba nie jest wielka tragedia. To powinna być norma a nie jakieś chlipanie w poduszkę z udawanym orgazmem, bo chłop ciamajda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Do tego trzeba zdolności interpersonalnych i otwartości zeby z nowa tak to wyczuc. A tego i tak sie nie da wyuczyć, tego kołcz ci nie powie 😆

Hmmm to mam trochę inne doświadczenie jednak. A z różnym temperamentem miałem do czynienia i nawet po sposobie zachowywania się widać co ktoś może lubić. Uwzględniając też to że ciche myszki często mają drugą naturę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Hmmm to mam trochę inne doświadczenie jednak. A z różnym temperamentem miałem do czynienia i nawet po sposobie zachowywania się widać co ktoś może lubić. Uwzględniając też to że ciche myszki często mają drugą naturę

To są tylko zgadywanki imo a kobiety lubia tez skłamać zeby nie zrobić przykrości 

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dlaczego ta ateistka zawsze wbrew sobie przytacza argumenty na korzyść katolickich nauk 🤣

Kto? Ja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Czyli jak ktoś jest temperamentny to w kwartał się ogarnie 😂

Tak 😁

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dlaczego ta ateistka zawsze wbrew sobie przytacza argumenty na korzyść katolickich nauk 🤣

Bo to nie ma wynika z nauki kościoła a ze zwykłego szacunku do drugiej osoby. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

"Agnieszce się podobało" xddddd 

Nie, argument brzmi wszystkie kobiety to lubią i kropka.  

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A Ty:p

ufff już sie przestraszyłam ze mnie z kościołem powiązano;p

Tak to ja jestem katolką patolką. Tyle, że ateistką.  😂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie nie mówię że to źle. Z punktu widzenia opłacalności i upływającego czasu to ekonomiczne rozwiązanie :D mówię tylko że zaleta - w seksie wyuczpny - zwykle niestety wiąże się z dużym przebiegiem. Na rynku matrymonialnym w sensie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi