Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Ja uwazam ze taki lekki zarost dwudniowy jest calkiem sexy u mężczyzn. Choć nie każdemu pasuje.

Ja też. Ale ja się nie znam. Dla mnie np. ładny jest młody David Duchovny, a laski mówią, że jest zbyt delikatny i zbyt chłopięcy. Tylko że ładny nie oznacza atrakcyjny, nie umiem oceniać atrakcyjności facetów. A dziewczyny to jednak wolę żeby nie miały żadnego zarostu :D

Godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Pewnie jak bym byla facetem to bym jednak zapuściła długą brodę i zrobiła warkoczyki🤣

Z brodą jest parę problemów. Po pierwsze trzeba o nią dbać. Jak się nie ogolę przez ponad tydzień i zaczyna się już powoli broda to mnie to boli, ciągnie skórę, podobno można się przyzwyczaić i wtedy nie boli, podobno jak urośnie dłuższa to też nie boli, ale moja najdłuższa miała dwa tygodnie i wyglądałem wtedy jak Rumcajs.

Drugi problem to problem z higieną. Może to tylko mój chory mózg, ale jak widzę jak ktoś żre to sobie wyobrażam, ile resztek jedzenia mu w tej brodzie zostaje. To obleśnie wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja też. Ale ja się nie znam. Dla mnie np. ładny jest młody David Duchovny, a laski mówią, że jest zbyt delikatny i zbyt chłopięcy. Tylko że ładny nie oznacza atrakcyjny, nie umiem oceniać atrakcyjności facetów. A dziewczyny to jednak wolę żeby nie miały żadnego zarostu :D

Z brodą jest parę problemów. Po pierwsze trzeba o nią dbać. Jak się nie ogolę przez ponad tydzień i zaczyna się już powoli broda to mnie to boli, ciągnie skórę, podobno można się przyzwyczaić i wtedy nie boli, podobno jak urośnie dłuższa to też nie boli, ale moja najdłuższa miała dwa tygodnie i wyglądałem wtedy jak Rumcajs.

Drugi problem to problem z higieną. Może to tylko mój chory mózg, ale jak widzę jak ktoś żre to sobie wyobrażam, ile resztek jedzenia mu w tej brodzie zostaje. To obleśnie wygląda.

No tez sie wlasnie  brzydze ,jak w takiej dlugiej  brodzie zjeść,cieknie po niej wszystko.Ale mysle ze wielu mężczyzn choc raz w życiu zapuscilo sobie dłuższą.Tak dla doswiadczenia😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

A czemu pytasz?

My tych grup mieliśmy dużo, bo ciągle kogoś banowali i trzeba było zakładać nowe. Nie pamiętam już tytułów.

Z ciekawości. Na screenie między wyznaniami miłości prawola była ta konwersacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Nie mój typ zupełnie. Faceci zawsze takich mydłkow podaja jako ze niby kobietom sie podobaja:p

Ew Elci podobaja sie tacy damscy 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi