Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

😄

chcialam wyprzedzić libeda z tym komentarzem 😄

O rany to są fanpejdze rzeczy które czytasz poza fejsbukiem 😄 bo zaraz powiesz ze to artykuły fejsbuka.

na pewno tam wchodzisz regularnie? 😄

masz np profil czy tam stronę przykładowo tvn24 i tam republikuja swoje tresci

Wszystkie jakies lokalne gazety typu jakes epoznanie tez glownie tam działają podejrzewam ze gdyby nie fb nikt by tego nie czytał przez ich stronę  

a kto to obserwuje i po co ?

teraz sie temu przygladnbalem i tam sie pojawi to o czym czytasz kazdy artykul na jakism portalu ma odnosniki do fejsa i on zapisuje co odwiedzasz i ci pozniej na tym feedzie podsyla podobne teraz mi wyskoczylo

🚨 DHS has ARRESTED “Antifa Kyle,” who has openly called for people to dox, assault, and K*LL ICE agents in Minneapolis. You don't look so tough now, bud #FAFO

bo czytalem o tym artykuly a na fejsbuku nigdy w nic takieog nie wlazilem ja tam tylko wchodze na messengera do jednej i tej samej grupy poza tym w ogole go nie uzywam do niczego

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

O jest i druga kumata ;) witam w teamie 😄

chyba jestem za stary na te zarty starych ludzi bo ja nie kumam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Sam jesteś stary;p

poza tym to było sytuacyjne i wyjasnialam to wczoraj - wychodzi jak czytasz 😛 

no jak jestem to czytam jak mnie nie ma to nie czytam 

no ten temat troche taki dla emerytow chociaz pieprz zrobila wczoraj robote i nieco rozruszala  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

no ten temat troche taki dla emerytow chociaz pieprz zrobila wczoraj robote i nieco rozruszala  :D

Dla ciebie wszystko, słoneczko 😘

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

No widze właśnie, nuda, emeryci, tylko coraz więcej tu twoich postow;p

To nie są posty, to są "ściany tekstu" xD

Ciepło dzisiaj, tylko zero stopni 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dla ciebie wszystko, słoneczko 😘

To nie są posty, to są "ściany tekstu" xD

Ciepło dzisiaj, tylko zero stopni 😄

A tak. Ściany tekstu bez interpunkcji;p

wlasnie libed- nie chciałbyś rozważyć używania przecinków?😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

A jak cie nie ma i przychodzisz to czytasz od ktorego momentu? Jakie masz okno wstecz?😅

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Emerytury Wam sie marza naiwniacy.

Lenie śmierdzące 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak. Ściany tekstu bez interpunkcji;p

wlasnie libed- nie chciałbyś rozważyć używania przecinków?😅

wrzuc sobie zrzut ekranu do chata gpt i ci przeczyta jak masz trudnosc :D

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Emerytury Wam sie marza naiwniacy.

to taki zart wiadomo ze emerytur nie bedzie bedziemy wtedy splacac dlugi za te plusy i wozy strazackie

A jak cie nie ma i przychodzisz to czytasz od ktorego momentu? Jakie masz okno wstecz?😅

Lenie śmierdzące 

nie czytam wstecz w ogole bo afer tu zadnych nie krecicie sama nuda codzienne. widze cos ciekawego jak wchodze na koncu to odpisuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrzuc sobie zrzut ekranu do chata gpt i ci przeczyta jak masz trudnosc :D

to taki zart wiadomo ze emerytur nie bedzie bedziemy wtedy splacac dlugi za te plusy i wozy strazackie

O proszę, widze ze z chatem tez już przeproszony? 🤭

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie czytam wstecz w ogole bo afer tu zadnych nie krecicie sama nuda codzienne. widze cos ciekawego jak wchodze na koncu to odpisuje

Ale jakos cofnąć sie musiałeś żeby nawiązać do postow pieprz z wczoraj;)

oj kręcisz kręcisz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

O proszę, widze ze z chatem tez już przeproszony? 🤭

nie ale akurat wiem ze przeczyta to duzy plus moze czytac czlowiekowi jakis artykul jak jedzie samochodem poza tym wpadlem na to przy innej okazji ale nie moge napisac jakiej :D i swietnie czyta ze zrzutu geminii np. nie potrafi tzn. niby potrafi ale czyta nie merutum tylko wszystko wiec tu by przeczytalo n. to co pod spodem "\przeciagnij tutaj albo zalacz..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ale akurat wiem ze przeczyta to duzy plus moze czytac czlowiekowi jakis artykul jak jedzie samochodem poza tym wpadlem na to przy innej okazji ale nie moge napisac jakiej :D i swietnie czyta ze zrzutu geminii np. nie potrafi tzn. niby potrafi ale czyta nie merutum tylko wszystko wiec tu by przeczytalo n. to co pod spodem "\przeciagnij tutaj albo zalacz..."

Nic nie rozumiem:p z tych ostatnich zdan. Muszę skorzystać z chata 

ty to robisz specjalnie?😄

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chat gpt swietnie czyta moze byc zrobiony zrzut w druga strone i czyta to co trzeba a nie wszystkie litery ze zdjecia

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nic nie rozumiem:p z tych ostatnich zdan. Muszę skorzystać z chata 

czyta meriutum - chat gpt

gemini jest kiepski tez czyta ale wszystkie litery zamiast to co trzeba tylko

gemini ma problem jak zrobisz zrzut poziomo a litery sa pionowo itd. ogolnie nie poelcam 

ja to robie z lenistwa

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

najmniej możesz mieć 41 (rocznikowo), nie 43.

Czemu tak myślisz? Przez te gimnazja? Bo jakbym miał 40 to chodziłbym do gimnazjum? Może jako dziecko wybitnie uzdolnione poszedłem wcześniej do szkoły? :D

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja sie odważę:) obstawiam wiek Stefana Karwowskiego 😅

Przerażające jest to, że masz rację, plus jeden. A Stefan Karwowski wyglądał jak… kurde no, jak dojrzały pan w średnim wieku. Ja nadal wyglądam młodo. Nie jak gówniarz, ale też nie jak dziad. On wygląda jak typowy tata, ułożony ojciec rodziny, a ja… Hmm, jak po prostu normalny facet, chyba. A odkąd zmieniłem dietę to ta twarz jakaś taka jaśniejsza i ładniejsza mi się w lustrze wydaje, może woda zeszła, twarz minimalnie schudła, ciężko mi powiedzieć. Ale dziś chyba ludzie później się starzeją.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Czemu tak myślisz? Przez te gimnazja? Bo jakbym miał 40 to chodziłbym do gimnazjum? Może jako dziecko wybitnie uzdolnione poszedłem wcześniej do szkoły? :D

Przerażające jest to, że masz rację, plus jeden. A Stefan Karwowski wyglądał jak… kurde no, jak dojrzały pan w średnim wieku. Ja nadal wyglądam młodo. Nie jak gówniarz, ale też nie jak dziad. On wygląda jak typowy tata, ułożony ojciec rodziny, a ja… Hmm, jak po prostu normalny facet, chyba. A odkąd zmieniłem dietę to ta twarz jakaś taka jaśniejsza i ładniejsza mi się w lustrze wydaje, może woda zeszła, twarz minimalnie schudła, ciężko mi powiedzieć. Ale dziś chyba ludzie później się starzeją.

Przez gimnazja;) 

i powiedziałeś, ze nie 43.

czyli były tylko dwie możliwości 😅 Ew.3 z tym wcześniejszym pójściem do szkoły, wybacz, ze tego nie zalozylam;p

stefan (to już gdzieś nawet tu pisałam) wyglada jak dzisiejszy 70-latek 😅

ale jaja, zazwyczaj to kobiety przekonują ze wygladaja młodo jak na swój wiek i wciąż w wieku 30 paru lat są proszone o dowod a tu proszę 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

czyli były tylko dwie możliwości 😅 Ew.3 z tym wcześniejszym pójściem do szkoły, wybacz, ze tego nie zalozylam;p

A widzisz. Bo tak nie było :D 

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

ale jaja, zazwyczaj to kobiety przekonują ze wygladaja młodo jak na swój wiek i wciąż w wieku 30 paru lat są proszone o dowod a tu proszę 😅

No moja tak ma – 30 skończone, a nadal o dowód ją pytają, ostatnio w sklepie zoologicznym sprzedawczyni zaczęła do niej jak do dziecka („a która rybka ci się podoba?”) :D 

Jak oddawałem mieszkanie, to wynajmująca (wyjątkowo wścibska baba) jak poszliśmy do drugiego pokoju i byliśmy sami: „co, małolata?”.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

A widzisz. Bo tak nie było :D 

No moja tak ma – 30 skończone, a nadal o dowód ją pytają, ostatnio w sklepie zoologicznym sprzedawczyni zaczęła do niej jak do dziecka („a która rybka ci się podoba?”) :D 

Jak oddawałem mieszkanie, to wynajmująca (wyjątkowo wścibska baba) jak poszliśmy do drugiego pokoju i byliśmy sami: „co, małolata?”.

Tez tak miałam 😅ale wszystko jest do czasu;p przyjdzie ten kluczowy roczek i sie zaczyna lawina.

kiedys odejmowali mi 10, teraz obraziłam sie na goscia z zajęć bo zabrał mi tylko 4:p wiedząc ze w takich sytuacjach zawsze sie jeszcze dodaje margines bezpieczeństwa to prawdopobnie trafił 😅 z 2 str on mi ciagle docina i sie droczy, wiec może chciał mi pojechać ze taka stara a to było i tak mniej niz mam 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Tez tak miałam 😅ale wszystko jest do czasu;p przyjdzie ten kluczowy roczek i sie zaczyna lawina.

Nie strasz mnie :D

Ale tak, wiem o tym.

Dalila wygląda mi na tyle lat, ile ma, co jej się wyjątkowo nie podoba i twierdzi, że kłamię, żeby być niemiłym, bo każdy zawsze daje jej mniej -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi