Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Kable fibre to ideologiczny debilizm?

Tutaj masz artykul z portalu technicznego, bez ideologicznych dopowiedzen.

https://www.datacenterdynamics.com/en/news/rodents-scupper-potential-rescue-deal-of-london-based-fiber-provider-gnetwork/

Nie katuj mnie angielskim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, libed napisał(a):

ale ze szczury roslinozerne to nie wierze :D

to musi byc fejk szczur nie je roslin

Znowu jakieś info z tyłka piszesz, szczury jedzą i mięso i owoce, warzywa, zboża, nasiona, rośliny ogólnie i wszystko inne.

Ciekawe jest to że szczury hodowlane nie tolerują laktozy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Matko, na jakim nudnym callu siedze, ktos opowiada o swojej sciezce zawodowej. Nie pamietam czemu sie na to zapisalam, pewnie nie spojrzalam co jest na zaproszeniu. Glupio mi "wyjsc".

wyjdz nikt nie zauwazy nawet poza tym co sie przejmujesz ze jakiemus nudziarzowi bedzie przykro 

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Znowu jakieś info z tyłka piszesz, szczury jedzą i mięso i owoce, warzywa, zboża, nasiona, rośliny ogólnie i wszystko inne.

Ciekawe jest to że szczury hodowlane nie tolerują laktozy.

przeczytaj one to na gniazda potrzebuja a nie do jedzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

wystraszylas biednego lexa :D tyle lat udawal znawce red pili etc. trafial sie konkretna baba i chlop musial sie schowac :D

Tak go wystraszyłam że codziennie się odzywa. 🤣

Dobra, co za dużo to nie zdrowo, nic więcej nie piszę. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Tak go wystraszyłam że codziennie się odzywa. 🤣

Dobra, co za dużo to nie zdrowo, nic więcej nie piszę. 🙂

jak zawsze nic nie napiszesz po tym jak wypaplalas wszystko :D

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Dobra, wychodze, w ogole mnie to nie interesuje.

brawo ty jeszcze z 10 lat i wyrobisz w sobie asertywnosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Mozesz sobie wrzucic w chata GPT.

Napisane jest, ze szczury pogryzly im kable, ktore zamiast pod chodnikami, polozyli pod ulicami Londynu i przez to ich naprawda jest bardziej kosztowna.

No to to samo było napisane w tym pierwszym. Co nie zmienia faktu, że dla szczurów kable bio są mniam mniam. Ludzie opisują też swoje przygody z samochodami wyposażonymi w takie eko wynalazki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No to to samo było napisane w tym pierwszym. Co nie zmienia faktu, że dla szczurów kable bio są mniam mniam. Ludzie opisują też swoje przygody z samochodami wyposażonymi w takie eko wynalazki.

Kable robi sie z wlokien, bo daja szybszy internet, a nie ze wzgledu na ekologie. 

Nie, w pierwszym nie bylo napisane to samo, artykul, ktory przytoczylas naginal fakty zeby przedstawic wlasna ideologie. Drugi artykul byl z portalu branzowego i przedstawial fakty. Niby to samo opisuja, a jednak czytajac pierwszy winisz glupia ekologie, a w drugim w ogole nie ma nic na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

ja nie mam kabli bio a tez gryzonie je lubia :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Kable robi sie z wlokien, bo daja szybszy internet, a nie ze wzgledu na ekologie. 

Nie, w pierwszym nie bylo napisane to samo, artykul, ktory przytoczylas naginal fakty zeby przedstawic wlasna ideologie. Drugi artykul byl z portalu branzowego i przedstawial fakty. Niby to samo opisuja, a jednak czytajac pierwszy winisz glupia ekologie, a w drugim w ogole nie ma nic na ten temat.

nie do konca jest jak mowisz swiatlowod jest wykonany z krzemionki albo plastiku a to chodzilo o oslone kabla ktora nie ma wplywu na predkosc transmisji wiec ekologia nie ma nic wspolnego z szybszym internetem. szczur szkła tez raczej nie lubi a byc moze jakby oslona byla z gumy to tez by ja gryzly wiec ekologia nie ma tu znaczenia ale nie ma tez znaczenia w odniesieniu do predkosci. 

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Optymista.

asertywnosc przychodzi sama jak czlowiek juz jest zmeczony :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi