Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nerwica seksualna?

zoom

Rekomendowane odpowiedzi

Po krotce opiszę moja historię.

Na nerwice lecze sie od około 20 lat, kilkanaście lat brałem paroksetyne, która w końcu odstawiłem, niestety jak to w większości przypadków bywa nerwica wróciła x 100. Coś co sie pojawiło i do dziś występuje to przedwczesny wytrysk (PE), nigdy w całym życiu seksualnym nie miałem tego problemu, ani prsed stosowaniem paroksetyny, ani wcześniej. Doszło do tego, ze pojawiła mi sie w glowie myśl (jak to nerwicowcowi z ocd) "ze zaraz skończę" i tak jest do dziś. Byłem juz u seksuolog, na terapii biorę inne leki dalej jest ta mysl. Od kilku lat jestem totalnie sfrustrowany, unikam seksu, i nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego tak sie dzieje, za każdym razem jest ta myśl i na tej myśli sie skupiam a nie na sensie i po chwili następuje koniec... Dodam tylko, ze mam stała partnerkę od lat. Dziwna rzeczą jest to, ze jak jest oral to wtedy jest w miarę normalnie, ale.koedy dochodzi do stosunku to za każdym razem jest to samo. Doszło do tego, ze unikam zblizen, jestem sfrustrowany i nie moge siw z tym pogodzić, obecnie stosuje sertraline, która tłumi trochę te myśli, ale problem PE pozostal i dużo bym oddał zeby wszystko bylo jak kiedyś. Czy moze ktos z was miał podobnie lub jakieś sugestie. Dzięki za wszelką pomoc

Edytowane przez zoom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi