Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

pietraspietras

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.07.2024 o 13:24, Protracted-Withdrawal napisał(a):

Po 6 latach wyszedłem z PSSD. Było w tym sporo pracy własnej i ogromna determinacja. Nie poddawajcie się :)!

Oto moja historia:

Gowna naas twoja historia obchodzi skoro chcesz na ludziach zarabiać . Won stąd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Protracted-Withdrawal napisał(a):

Jest też możliwość darmowej konsultacji na której można dowiedzieć się więcej. Przykro mi, że cierpisz. Mnie zajęło 6 lat dojście do siebie, dlatego teraz chcę pomagać innym rekomendując rzeczy, które u mnie zadziałały. 

To zarekomenduj? To takie trudne? Jak widać ludzie mają tu problem i dzielą się rozwiązaniami i doświadczeniami. Ludziom mija samoczynnie PSSD,może jesteś taka osoba a twoje "metody" są nic nie warte? Robienie biznesu na cudzym nieszczęściu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.07.2024 o 19:17, Protracted-Withdrawal napisał(a):

Moje kwalifikacje są opisane na stronie. Z wykształcenia jestem neurobiologiem oraz traumatologiem. 

Samozwańczym, bo żaden rejestr Ciebie człowieku nie wykazuje. Na pewno nie masz wykształcenia medycznego ŻEBY COKOLWIEK KOMUKOLWIEK ZALECAĆ. Informuję, że zostajesz przeze mnie zgłoszony do NIL i odpowiednich organów jako oferujący leczenie bez uprawnień. A przypominam, że to jest karalne.

Edytowane przez acherontia styx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Lukashek napisał(a):

Acherontia ostro dajesz czadu 🙂

Pracuję w ochronie zdrowia i w przeciwieństwie do tego naciągacza mam uprawnienia do ordynowania leków, ale jakoś nie zalecam ani nie proponuje leczenia nikomu poza swoimi pacjentami, za których biorę pełną odpowiedzialność (zawodową i karną).

I tak, będę tępić takich naciągaczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Protracted-Withdrawal napisał(a):

@acherontia styx Dziękuję bardzo za zgłoszenie mojej strony 🙂 prowadzę jedynie konsultacje i pomoc osobą z przewlekłym zespołem odstawiennym po lekach przeciwdepresyjnych co jest całkowicie legalne, powodzenia w odstawianiu leków!

A jednak dupa się zapaliła ;) i doskonale wiesz co zmieniło się na stronie po moim zgłoszeniu. Niestety too late, bo screeny już poszły. 

A i tylko rzetelnie informuję, że zapomniałeś czegoś usunąć 🤣  także nadal dupa Ci się pali ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za późno. Twoja strona została zapisana w html wczoraj i wysłana razem ze zgłoszeniem (dziękujmy za możliwość załączania dowolnej ilości załączników przez epuap ). Twoje poprawki już teraz nie wiele wniosą. 

A dziękuję, ja nie korzystam. Jedynie próbuję uchronić ludzi przed takimi naciągaczami jak Ty. Za to Tobie polecam skorzystanie z porady prawdziwego lekarza, bo chyba Twoje urojenia o własnych możliwościach pomocy ludziom poszły za daleko i ucierpią na tym niewinni ludzie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi