Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak odczuwacie emocje na lekach ?

cynthia

Rekomendowane odpowiedzi

na samej venli to ja pobiłam rekord w niechodzeniu - robiłam max 300 kroków na dzień. Siedziałam ....

Nawet jak miałam zrobić coś przyjemnego dla siebie ni cholery nie było szans- jedynie jak się z kimś umówiłam i chodzenie do fabryki mnie stawiało na nogi. Po spotkaniu czy pracy nie było problemu żeby te rzeczy co powinnam zrobić "dla siebie" robiłam....

generalnie mam problem z robieniem czegoś dla siebie, a bardziej robię dla innych. 

Czułam się też trochę jak 2 osoby - jedna ta co nawet nie zrobi sobie coś do jedzenia i 2 - obserwator tego wszystkiego = nie podobało mi się co robię na samej venli... wkurwu nie było raczej stwierdzenie faktu....

bupropion mnie zaktywizował i mogłam w miarę normalnie funkcjonować... nawet się zakochałam.... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zestaw bupropion 150mg + atomoksetyna 40mg - emocje odczuwam, wydaje mi się, że normalnie, nie czuję spłaszczenia, czyli jestem smutny, to jestem, coś mnie jakimś cudem cieszy - to mnie cieszy. Gniew, radość (na tyle, na ile mi na nią pozwalają ustawienia fabryczne) - raczej bez odchyleń.

Edytowane przez skakunna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi