Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaśmiecanie wątku

Gość ToddPL

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.08.2023 o 17:38, Szczebiotka napisał(a):

To nie myśl o tym. Zauważyłam że się za bardzo nakręcasz i sam sobie wyszukujesz ciągle problemy i choroby 🙆 dział hipochondria byłby dobry dla ciebie 😅 sorki ale tak niestety ja to widzę.

Leki bierzesz pod niedawna. Pamiętam twoje wpisy na początku i uwierz że widać już różnice, tylko nie nakręcaj sam siebie ciągle.

dobre by bylo jakby admin stworzył dział "hipochondria" i dał moderatorom możliwość przenoszenia wątków xddddddd

bo zauważ, ze (chyba) żaden hipochondryk nie określi się tak, dopiero ktoś mu tego nie podsunie 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
11 godzin temu, ToddPL napisał(a):

dobre by bylo jakby admin stworzył dział "hipochondria" i dał moderatorom możliwość przenoszenia wątków xddddddd

bo zauważ, ze (chyba) żaden hipochondryk nie określi się tak, dopiero ktoś mu tego nie podsunie 😜

Przecież jest taki dział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, ToddPL napisał(a):

Jest taki dział i mamy możliwość przenoszenia, usuwania, ukrywania itp. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
6 godzin temu, Szczebiotka napisał(a):

Jest taki dział i mamy możliwość przenoszenia, usuwania, ukrywania itp. 

Przeniesiesz ten wątek? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Dryagan napisał(a):

Tyle, że ten wątek nie pasuje do wątku "Hipochondria" - dotyczy objawów ostrej psychozy, a nie urojonej choroby. @ToddPL masz za małe doświadczenie, żeby wczuwać się w rolę moderatora i nas pouczać

Zgadzam się tutaj z tobą. Dlatego jest to nie ruszone.

1 godzinę temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Przeniesiesz ten wątek? 

Nie, bo to nie hipochondria.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Dryagan napisał(a):

Tyle, że ten wątek nie pasuje do wątku "Hipochondria" - dotyczy objawów ostrej psychozy, a nie urojonej choroby. @ToddPL masz za małe doświadczenie, żeby wczuwać się w rolę moderatora i nas pouczać

To miał być żart 🤦‍♂️ "dział hipochondria jest dla ciebie", więc napisałem ogólnikowo że ten dział byłby dużo częściej używany, gdyby moderatorzy przenosili wątki w których użytkownicy przesadzają z objawami, bo żaden hipochondryk nie wstawi wątku do działu "hipochondria" ;) ktoś tu nie załapał chyba

Edytowane przez ToddPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, ToddPL napisał(a):

To miał być żart 🤦‍♂️ "dział hipochondria jest dla ciebie", więc napisałem ogólnikowo że ten dział byłby dużo częściej używany, gdyby moderatorzy przenosili wątki w których użytkownicy przesadzają z objawami, bo żaden hipochondryk nie wstawi wątku do działu "hipochondria" ;) ktoś tu nie załapał chyba

No nie uważam tak jak ty. Dział hipochondria ma się świetnie. I do twojej wiadomości moderatorzy którzy też są tylko ludźmi i mają swoje życie po za forum przenoszą posty które tam powinny się znaleźć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

No nie uważam tak jak ty. Dział hipochondria ma się świetnie. I do twojej wiadomości moderatorzy którzy też są tylko ludźmi i mają swoje życie po za forum przenoszą posty które tam powinny się znaleźć. 

Omg XD To było nawiązanie do tego, że ludzie nie zdają sobie sprawy ze swojej hipochondrii i wstawiają posty do działu "schizofrenia" z objawami typowych zaburzeń lękowych. I chodzi mi o to, że gdyby każdy post z przesadzonymi objawami był przenoszony do hipochondrii to wszystkie inne subfora byłyby puste. To jest zwykły żart, a wy to odebraliście dziwnie personalnie. Następnym razem będę bardziej uważał ;) I wstawiał bardziej oczywiste posty tak, żeby każdy zrozumiał 

Edytowane przez ToddPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, acherontia styx napisał(a):

To ja się wypowiem. Widocznie mało czytasz postów kolegi, bo jego hipochondria dotyczy tak, że prawie wcale 🙃 autor tematu ma epizod psychotyczny za sobą, a że sam się porządził w lekach to powoli znowu wkracza na tę ścieżkę. 

Polecam na przyszłość nie zakładać czegoś o kimś na podstawie kilku postów.

"dział hipochondria jest dla ciebie" @Szczebiotka do autora postu. Więc napisałem to ogólnikowo, że dużo jest osób, które przesadzają z objawami, ale nie chodziło mi konkretnie o tą osobę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dryagan napisał(a):

@ToddPL to może przestań robić śmietnik w tym wątku z łaski swojej, bo Twoje uwagi są tu nie na miejscu i zaraz wylądują w koszu

Sam zacząłeś, więc .....(?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi