Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spam

fresh escape

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, DEPERS napisał(a):

Mój kolega ma schizofrenię i nie wie o tym nawet, zawsze gdy go pytam jak się czuje to mówi, że jest ok, a miał dwie próby S raz yebnął z dachu i wpadł na tuje, a drugim razem yebnął po kablach i stary Go w wannie znalazł, a On nie pamiętał co się stało. Nawet na sklep napadł z wiatrówką i też nie pamiętał. To jest wieloosobowość i jedna tożsamości nie zna drugiej, ona się w jakiś sposób aktywuje. Bierze neuroleptyki i jest ok nie ma żadnych akcji. A z tego co Ty piszesz to nie masz takich trybów które odłączają jedną świadomość i aktywują drugą

Najbardziej pojebana rzecz jaką szłyszałem o schizofrenickach. W rzeczywistym świecie, wręcz nie realna !!!
Kiedyś tutaj przeczytałem, że jakiś psycholog. Odsyłał do tego forum. Szczerze ? Ten psycholog sam musi mieć jakieś problemy. Bo bardziej pojeba____go forum świat nie widział. 
Możę 20 lat temu, świat bez internetu istniał. Mogłeś zapytać wujka\ciotke i z poejbaną odpowiedzią i świadomością żyć 20 lat. Bez wiedzy. Dziś TAKIE PIERDO____NIE spotyka sie ze skrajnym ostracyzmem. Bo każdy wie, co na czym polega. 18 letnia dziwczyna, dziś. Ma większą świadomość psychiki, psychiatrii. Niż stara(40l) psycholożka z oddziału dziennego.
Takie piepszenie ze to jest wielotożsamosc i wielo osobowośc to jest dobre na okładke dla pism dla Pań w latach 90-tych.
Szukanie sensacji to forma która tu się wielu posługuje. Tylko sensacja nie ma nic wspólnego z faktami !!!

Edytowane przez fresh escape

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi