Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

milion_kawalkow, o 17,00 w Karczmie Gdynskiej :) Wejdz w glab a potem po schodkach na gore..jak zobaczysz 10 osob to my

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi rowniez bylo milo Was wszystkich poznac- bede wpadala, jesli nie macie nic przeciwko ;)

Dziekuje Wam za dobry czas ;)

"Dla człowieka nie tyl­ko świat otaczający jest za­gadką, jest on nią sam dla siebie.

I z obu ta­jem­nic bar­dziej dręczącą wy­daje się ta druga." Antoni Kępiński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę - kiedy next time?? Jaka jest Wasza średnia wieku bo ja jestem już wiekowa - 32 mam :)
Next time pewnie w następną sobotę w Gdyni, aczkolwiek co będziemy robić to jeszcze nie wiadomo.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milion_kawalkow, spotykamy sie prawie co piatek/ sobota ,..jak bedziesz miec wolny weekend to od razu kierunek Gdynia :D

Najstarszy jestem ja i Candy, mamy po 35 lat.

:lol::P wczoraj wlasnie swietwalismy moje urodziny

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie przeszkadzalam Wam zbyt mocno? Oznacza to, ze moge bez obaw pojawic sie kolejny raz, gdy tylko bede miala mozliwosc? ;)

Pieprz- moglam sie zastanowic i przeanalizowac to, czy powinnam przekazywac Wam te informacje :D

"Dla człowieka nie tyl­ko świat otaczający jest za­gadką, jest on nią sam dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie przeszkadzalam Wam zbyt mocno?

A odniosłaś takie wrażenie?

Pieprz- moglam sie zastanowic i przeanalizowac to, czy powinnam przekazywac Wam te informacje

Dla mnie to było ciekawe, szczególnie rigor mortis :)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje wrazenia dosc intensywnie mieszaja sie miedzy soba wiec nie wiem ktore bylo rzeczywiste. Ale pominmy to i po prostu dopoki mi nie powiecie 'dobra, daj spokoj nie przyjezdzaj'-bede wpadala w miare mozliwosci ;)

A na ten temat- i wszystkich innych zmian posmiertnych/procesow- moge (niestety) mowic godzinami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milion_kawalkow, ja niestety tego nie slyszalam bo w drugim kacie stolu siedzialam ale na nastepnym spotkaniu siadam kolo Ciebie i slucham :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14- Lubie o tym mowic- to chyba naturalne, jesli istote cos 'fascynuje'- chociaz czasem chyba ciezko sie tego slucha :D Ale jesli tylko chcesz, to opowiem Ci jakies 'historie z metalowego stolu' :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę - kiedy next time?? Jaka jest Wasza średnia wieku bo ja jestem już wiekowa - 32 mam :)
Next time pewnie w następną sobotę w Gdyni, aczkolwiek co będziemy robić to jeszcze nie wiadomo.

Wszyscy z Gdyni? Kurczaki, bardzo chętnie bym przyszła ale nie ukrywam, że się boję

F.60.31

F.41.1

F.40.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi