Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, to zapytaj moze dzięki :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez jestem za przyszłym weekendem ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ten weekend odpoczywam. Poprzedni wypad spowodował następnego dnia nieplanowane sensacje w postaci uaktywnienia sie lęków klaustrofobicznych w niespotykanej dotąd postaci. Zapewne były one spowodowane przez pominięcie podstawowego posiłku za jaki powszechnie jest uważane śniadanie , a w szczególności niezjedzenie maślanych bułeczek ;) A może wywołał je kebab zjedzony gdzieś o 3 nad ranem ? Pomny tych doświadczeń ,ten weekend spedzam bez ekscesowo ;)

Raczej ...chyba ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wlasnie mi sie przypomnialo . W Ekipie za tydzien beda robic fory ekip...musimy sie godnie zaprezentowac spora frekwencja :yeah:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0Rh+, co prtosze? :mrgreen: mam lysa klawiature i nie trafiam zawsze tam gdzie trzeba :oops: foty oczywiscie

-- 09 lis 2013, 02:21 --

Do mnie nie pij :pirate:

do Ciebie nie :P z Toba wypije

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alis tak 16 :)

W przyszlym tygodniu bede zbierac kto chetny bo musze wiedziec na ile osob stolik zamowic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi