Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dziś zrobiliśmy konstruktywnego

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj? Wypiłam dwie kawy, porozmawiałam z bratem, a teraz słucham muzyki i palę.

Oczywiście jest w głowie alarm: Muszę ogarnąć dom. Muszę iść do sklepu. Muszę siebie ubrać i to zrobić. Ale ta Madonna mnie na razie nie motywuje. Jeszcze kilka piosenek.

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Normalność nie jest kwestią statystyki.

Wielki Brat patrzy. ~ George Orwell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wstałam z dupy przed 4, wypiłam kawę i nie wiem, co dzisiaj

nie mam planu na ten dzień i nie chcę nic robić, ale zrobię

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstałam z łóżka. W porównaniu do poprzedniej soboty to sukces.

Robię kawę.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nadal chora.  Rano fatalne samopoczucie, dreszcze i ból głowy. Wzięłam ibum i wypiłam dwie kawy, kończę trzecią. Czuję się lepiej oczywiście, po takiej ilości kofeiny, ale czuję się nadal chora. To chyba 5ty dzień. Na szczęście wiele objawów ustało i teraz tylko zregenerowanie sił i zapominam o piciu elektrolitów po tylu akcjach na kibelku. No i co konsturktywnego? Trochę ogarnęłam pokój, ubrałam się, lekki makijaż, bo moja twarz dzisiaj ma dziwny kolor i wgl lepiej tak się czuję. Kot przyszedł i odrazu polazł do mojego pokoju, śpi. ZNalazłam przyapdkiem jego smaczki i takie kabanoski rybne dla kotów, więc teraz trochę pojadł i wskoczył mi na nogi i śpi. Jak ja bez niego dam radę? Jest taki kochaniutki.

Konstruktywnie to też kilka wiedo z yt na różne tematy. Ostatnio o Dżumie - przez naukowy bełkot. pewnie znacie.

Rozstawiłam narzędzia do rysowania, kilka zeszytów, żeby coś zrobić twórczego.

Chcę ogarnąć aplikację bankową i takie tam, bo zmieniałąm nume ri byłam wczoraj po kartę nową, bo starą zgubiłam (że tak to ujmę), ale nie mogę znaleźć zeszytu z hasłami, a zawsze tu był Przeszukałam pokój i dwa inne pomieszczenia. Nie ma. Ale poradzę sobie bez tego. Jak załatwię bank, to ikp i mobywatel, żeby mieć na nowym tel.

Nic nie zamierzam robić, w sensie żadnego gotowania i ogarniania wiecznie kuchni po każdym. nie chce mi się i nie mam siły, więc strajk dzisiaj

umyłam kibel. wystarczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze, że się wynoszę. mały metraż, mało sprzątania. wyłącznie moja przestrzeń i mój własny bajzel lub porządek. tego właśnie potrzebuję, a nie słuchać, że ja w ogóle nic nie robię. a co.... po każdym codzienne mycie garóœ, mycie blatów, znoszenie naszyń z każdego pokoju nie mówiąc o myciu wszystkiego. ja pierdolę i to jebane gotowanie.... ileż można robić obiad codzienny? bez przesady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi