Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dziś zrobiliśmy konstruktywnego

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

Pracowałam 8 godzin, sprzątnęłam stół, pozmywałam naczynia (słoiki zostaly). 

Chciałam znaleźć nowe hobby wiec pokolorowałam kolorowankę kredkami. To chyba nie dla mnie, albo mnie to nie kręci albo mam za słabe kredki. Posłuchałam kilka filmików z kategorii nauka angielskiego, ale też bez fajerwerków. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Okulista:-) tylko jeden dzień UW

Mi zaczęło ostatnio coś błyskać w oku i też poszedłem. I mi znaleźli jakieś coś co muszę teraz co pół roku kontrolować. Prawdopodobnie mi się coś odkleiło przy ciele szklistym jak kiedyś w łeb dostałem i nie do końca się to zrosło jak powinno. Ale na pocieszenie powiedziała, że jeszcze zaliczam się do młodych więc jest szansa, że obejdzie się bez lasera :S

A dzisiaj konstruktywnego zrobiłem niewiele, ale właśnie zasiadam do projektu nad którym miałem posiedzieć już od kilku dni. To będzie długa i produktywna noc 🖤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Mi zaczęło ostatnio coś błyskać w oku i też poszedłem. I mi znaleźli jakieś coś co muszę teraz co pół roku kontrolować. Prawdopodobnie mi się coś odkleiło przy ciele szklistym jak kiedyś w łeb dostałem i nie do końca się to zrosło jak powinno. Ale na pocieszenie powiedziała, że jeszcze zaliczam się do młodych więc jest szansa, że obejdzie się bez lasera :S

A dzisiaj konstruktywnego zrobiłem niewiele, ale właśnie zasiadam do projektu nad którym miałem posiedzieć już od kilku dni. To będzie długa i produktywna noc 🖤

Ale dalej Ci błyska? Czy wraz z wizytą przeszło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Wraz z wizytą przeszła mi tylko ochota na ponowną wizytę u tej pani doktor. I przeszło też ponad 450zł z mojego portfela tamże.

Błyska nadal

Haha

Ale to Co utrudnia normalne funkcjonowanie czy już się przyzwyczaiłeś. Tak Ci zostanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Haha

Ale to Co utrudnia normalne funkcjonowanie czy już się przyzwyczaiłeś. Tak Ci zostanie

Wkurza to tylko bo co jakiś czas taka iskra się pojawia i znika. Ale to jest tak kilka razy w ciągu dnia tylko. Szczególnie jak spojrze na coś jasnego. No i mam te męty w ciele szklistym czyli te robaczki. Przejdzie samo albo nie przejdzie i laser.

Czym są „muszki przed oczami” i czy to groźne zjawisko? - Okulista Radom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ja mam plamkę na tęczówce. Moja ciocia zmarła na raka oka a kuzynka ze strony cioci nie widzi na jedno oko.

A dodatkowo noszę okulary:-)

Ja też na jedno oko mocno niedowidzę ale u mnie to wada genetyczna po tacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z racji tego iż mam ferie głownie siedzę w domu, i marnuję lub nie marnuję rzecz względna? swój czas feryjny. ale to co konstruktywnego zrobiłam do poszłam do sklepu a nawet galerii handlowej żeby szukać odplamiaczy do ubran dla mamy takich lepszych niż jakiś chemiczny sztuczny i nie biodegradowalny odplamiacz. koniec końców znalazł,am to co chciałam. pochodziłam po galerii. i teraz znowu jestem w domu i obczajałam mangę którą znalazłam w tej galerii handlowej , tytuł to kraina skrytobójców

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi