Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, bei napisał(a):

Ja taki tydzień na "ogarniecie" (w moim przypadku posprzatanie) mieszkania mialam juz w życiu nieraz i mi to nie wychodzilo, więc przestałam robić założenia.

E no co Ty, w moim przypadku musi się udać, nie pierwszy remont w życiu - tym razem tylko kosmetyka, więc proste. A ja sprzątać lubię, jestem pedantem. Tym bardziej lubię jak mi nikt nie przeszkadza w tym sprzątaniu i remontowaniu 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uszanowanko :D

@Dryagan remontu i tak nie zazdroszczę, bo jeszcze pamiętam co miałam w chałupie 2 miesiące temu przy remoncie 😂 i co jeszcze mnie czeka za jakiś czas, bo będzie kontynuacja 🫠 ale jak kosmetyka u Ciebie to też inaczej, u mnie były podłogi wylewane żeby wyrównać poziom etc. to była apokalipsa 🤪 
ale plus że nikt się nie kręci, nie komentuje i możesz sobie na spokojnie w swoim tempie robić wszystko :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Raccoon napisał(a):

Urlop jest od odpoczynku a nie od remontu!

Czasem też od remontu i innych spraw, które wymagają wolnego czasu. Trudno to robić jak się pracuje na etacie. Jedną część urlopu wykorzystałem już wyjazdowo i odpoczynkowo, teraz trzeba trochę ogarnąć chałupę 🙂 Nie ma wyjścia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Maat napisał(a):

@Raccoon, mogę cię o coś zapytać?

Co porabiasz jak masz teraz dużo czasu?

W sumie to nic konstruktywnego, oglądam filmy, różne rzeczy na yt, robię krzyżówki, sudoku, rozmawiam z chatem gpt, gotuję coś. W okresie jesienno-zimowym chodzę na spacery, na rower (niestety stary i zardzewiały ale da się jeździć)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi