Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To będzie trudne opisać jak się czuje inaczej ale spróbuję. Tak jakby od tygodnia może jest tak śmiesznie jakby inaczej mam z mozgiem to znaczy jakby z psyche jest tak blogo albo "wyjebka" xd i mówię do tego tak bez zastanowienia jakby zwroty tak z impulsu takie co wychodzi dosyć impertynencko 

Czyżby pękło mi coś w głowie wyleciało uchem i zmieniło mi osobowość? 😆

Śmieszny stan leki biorę te same. Antybiotyk skończyłam dawno 

Hehe😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poza tym to powiedzcie czy ręce wam drżą delikatnie tak jak luźno trzymajcie dłoń? Bo ja tak mam teraz, mi się wydaje że miałam koleżankę co też tak zawsze miała. To normalne jest u niektórych A Inni nie mają tak prawda

Bo mam trochę zdziwko bo biorę lek na Parkinsona to chyba na odwrót miał działać xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A poza tym to powiedzcie czy ręce wam drżą delikatnie tak jak luźno trzymajcie dłoń? Bo ja tak mam teraz, mi się wydaje że miałam koleżankę co też tak zawsze miała. To normalne jest u niektórych A Inni nie mają tak prawda

Bo mam trochę zdziwko bo biorę lek na Parkinsona to chyba na odwrót miał działać xd

Mi się tak trzęsły lekko na kwetiapinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś czuję się podobnie jak wczoraj dziś obudziłem się przed 6 ale udało mi się Jescze takim półsnem pospać do 7 wstałem czułem lekki niepokój, herbata leki i ogólnie to czuję się w miarę spokojny opanowany ale objawy typowo somatyczne Jescze nie zniknęły całkowicie dalej czuję takie dziwne ciepło w klatce piersiowej, raz mnie zapiecze skóra i kilka innych objawów typowo somatycznych nerwicowych, natomiast dziś jest dopiero 10 dzień doxepiny także na efekty trzeba Jescze poczekać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Hm może to od leków się zrobiło. No ale żeby lekarstwo na parkinsona wywoływało parkinsona to tego jeszcze nie grali :D

U mnie tak zagrała kweta że ręce sie trzęsły lekko,a chód był powolny bez energi.To nie byla duza dawka i dwa tyg tylko.Ale neuroleptyki maja takie dziwne uboki np Parkinsonizm i objawy pozapiramidowe.

Dlatego mialam wrazenie ze łażę wolno i trzesa się! łapy .Jak u Parkinsona.Moze tez bierzesz leki ktore to trzęsienie wywoluja.Np na Duloksetynie tez mi sie kiedys trzesly ręce,jak wchodzilam na nią.Pozniej juz nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

U mnie tak zagrała kweta że ręce sie trzęsły lekko,a chód był powolny bez energi.To nie byla duza dawka i dwa tyg tylko.Ale neuroleptyki maja takie dziwne uboki np Parkinsonizm i objawy pozapiramidowe.

Dlatego mialam wrazenie ze łażę wolno i trzesa się! łapy .Jak u Parkinsona.Moze tez bierzesz leki ktore to trzęsienie wywoluja.Np na Duloksetynie tez mi sie kiedys trzesly ręce,jak wchodzilam na nią.Pozniej juz nie.

Tak na dulo ci się trzesly? To może od wenli tylko na odwrót u Ciebie na wejściu a u mnie na dużej tolerce 😂 ja tam nie zauważyłam tego nawet ale rodzina tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast jeśli chodzi o objawy somatyczne to wystosowują nadal ale nie są już tak nasilone więc zwiększona Pragebalina robi robotę i doxepin też 

PS mam nadzieję że pewnego pięknego dnia obudzę się i w dzień nie będę miał objawów somatycznych 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.04.2026 o 15:45, Lusesita Dolores napisał(a):

Lubię czyste ząbki ale nienawidzę ich myć 😝

@Lusesita Dolores, to może czas zacząć myśleć o kupnie szczoteczki elektronicznej 😅

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Harding napisał(a):

@Lusesita Dolores, to może czas zacząć myśleć o kupnie szczoteczki elektronicznej 😅

A w życiu. Miałam taką i czułam się jakbym miała zęby nie domyte. Fe

chodze boso po ulicy

Klozapol 600mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 0,5mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi