Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

nie wiem jaki masz typ Chadu, ale u mnie to hardkor. Teraz jest stabilnie i tak jak na mnie. Te leki co biorę, to strzał w dziesiątkę, a przerobiłam już wszystko, uwierz. Dużo czytalam na temat lekóœ. Byłam nawet na licie. U mnie choroba ma przebieg ciężki. Mania może wystrzelić w psychozę. I tak w tym roku cudem udało mi się doprowadzić mnie do stanu w miarę normalnego. Jakis frajer podał mi jeszcze dopalacz, mówiąc, że to olanzapina, bo mam manię. ten dopalacz, chuj wie jaki, zaognił psychozę. okropieństwo. Serio, to co teraz mam to nic.

Nie zamierzam się ścigać kto ma cięższy przebieg. Wiedz tylko, że ja też mam sporo za sobą. Ale wydaje mi się, że zawsze warto choć trochę powalczyć, jeśli jeszcze się da...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Udręczona od samego rana. Jest mi za ciężko w środku fizycznie i psychicznie.

Trzymaj się cieplutko . Zadbaj o siebie i odetnij tych toksycznych ludzi od siebie. Tak na dłuższa metę się nie da szczęśliwie żyć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Trzymaj się cieplutko . Zadbaj o siebie i odetnij tych toksycznych ludzi od siebie. Tak na dłuższa metę się nie da szczęśliwie żyć 

Codziennie im mówię, żeby spadali ale nie chcą. 

Dziękuję, będę się trzymać; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Heledore napisał(a):

Nie zamierzam się ścigać kto ma cięższy przebieg. Wiedz tylko, że ja też mam sporo za sobą. Ale wydaje mi się, że zawsze warto choć trochę powalczyć, jeśli jeszcze się da...

Tak, ale ja w tym roku miałam.co.chwile zmieniane leki..od niedawna jestem ustawiona.. zobaczymy jak to dalej będzie. Jak zacznę co chwilę zmieniać to organizm nie wytrzyma tej huśtawki. Jestem zmęczona. Mam dodatkowo prawdopodobnie bordera. Kiedyś miałam badania. Więc to nie jest takie... Ech. No coz. Nie wiem co będzie i jak będzie. 

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Verinia napisał(a):

.od niedawna jestem ustawiona.. zobaczymy jak to dalej będzie. Jak zacznę co chwilę zmieniać to organizm nie wytrzyma tej huśtawki. Jestem zmęczona. Mam dodatkowo prawdopodobnie bordera. 

Lepiej trzymać się tych już leków, co mają jako tako dobre działanie. Tak jak piszesz, zmienianie co chwilę, mega wymęczą i psychicznie i fizycznie- a miałaś sporo tych zmian. Kurde border potrafi sam w sobie mocą poturbować. Nie zazdroszczę. Jesteś dzielna, że walczysz o lepsze samopoczucie i sprawne funkcjonowanie, na codzień 🌤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi