Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

W tamtym momencie o tym nie myślałem, bo byłem wkurzony całą sytuacją. A w tym po prostu mi na tym nie zależy.

Nie rób tak. Dwa razy tak zrobiłam,że sama odstawilam (przerwałam) przyjmowanie leków, to nie jest dobre. Ostatnio uslyszalm od psychiatry że on przez 40 lat nie spotkał się z zespołem odstawienia  ale że słyszał, że istnieje. Nie warto sprawdzac czy trafi na nas. W życiu jest wystarczająco dużo cierpienia, nie musimy sobie dowalać. 

Poproś o receptę, wytłumacz co sie stało tak jak tutaj, myślę że zrozumie.

Edytowane przez bei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 7.05.2025 o 16:58, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ja tak jestem wyzywa a za to, że nie mogę obecnie pracować z wiadomych powodów, to mam koniecznie przejść na rentę, bo to normalne tak ludzie robią. Ja nic do tego nie mam, że tak robią, ale w moim wypadku jest to nieuczciwe. Organizm mam strollowany a nie, że coś się nagle wydarzyło i nie mogę przytyć, normalnie jeść. Zabezpieczenie finansowe mam, no ale boli, że inni muszą i tak robić i ja w tym czasie mogłabym więcej dorobić. 

Zaraz za tym taka utalentowana, inteligentna dziewczyna, nie ma męża, dzieci. To też nie ma znaczenia, że męża nie chcę, a dzieci nie mogę, gdyż moi ukochany mimo starań nie potrafią dziecka splodzić, ja jestem płodna. Jeden jak wyjdzie to może się jeszcze postara. 

Mam nadzieję, że odebraliście to za żart. To i tak są chłopy bez jaj w sensie mimo wieku nie dojrzali. Jeden przed 40 drugi 50 i ruina w mózgach. Oby ich w tym więzieniu psychiatrycznym trzymali do całkowitego wyzdrowienia. 

4 lata zmarnowane najlepsze mojego życia na pierdoły tylko brutalne. 

Czuję się tak sobie, pospałam w dzień trochę, nie wiem jak dziś znowu zasnę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, Paula Bratek napisał(a):

Ktoś jak jest dziwny taki pozostanie @Verinia byle by to zobaczył.

Ale co Ty chcesz ode mnie, dziewczyno?

Mówisz że mnie znasz z reala. Teraz że jestem dziwna i powinnam to zobaczyć 

Masz jakiś problem to podejdź w rzeczywistości go rozwiążemy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi