Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Jak umierać, to najlepiej umrzeć z miłości, chyba że ktoś nie wierzy w miłość mu to pozytywnych odczuć, emocji żadnych nie daje. 

Nie wierzę w nic ani w nikogo. Nie kocham nikogo, zwłaszcza siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ok. Muzyka jest dla mnie ważna. Mam tylko problem ze sobą, że wolę słuchać tego co już znam i się nie rozwijam muzycznie.

Robert Plant miał taki utwór: "In the Mood". A miał właśnie nastrój na muzykę. Ja mam każdego dnia taką potrzebę. Chciałbym przesłuchać całego Tidala.

Edytowane przez naftan_limes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Standardowo. Po kilku dniach wylazłem z przyczepy, bo nie było komu zawieźć towarzystwa. Skończyło się tak, że na powrocie zostawiłem ich na środku drogi razem z samochodem. I tak nie jest mój. Wolałem iść te 20 parę kilometrów, niż spędzić z nimi chociaż sekundę dłużej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 29.04.2025 o 09:45, Purpurowy napisał(a):

Nie wierzę w nic ani w nikogo. Nie kocham nikogo, zwłaszcza siebie. 

Ja w Coś, Kogoś wierzę. Mało kogo lubię, właściwie nikogo nie lubię, od uczucia miłości nie mogę się uwolnić, zwłaszcza samej siebie. Najbardziej kocham samą siebie, ale czy jest w tym coś złego? Raczej nie, narcyzem aż takim nie jestem, po prostu najbardziej lubię, kocham swoje własne towarzystwo. Cię w sumie rozumiem, chociaż na odwrót. Ale i tak uważam, że pokochać siebie powinieneś, pozmieniać to co się da, czego w sobie nie lubisz i wtedy siebie pokochasz. 

W dniu 29.04.2025 o 09:45, Purpurowy napisał(a):

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ale i tak uważam, że pokochać siebie powinieneś, pozmieniać to co się da, czego w sobie nie lubisz i wtedy siebie pokochasz. 

Musiałbym zmienić w sobie absolutnie wszystko, każdy, nawet najmniejszy elementy. Nic we mnie nie gra, nie działa i nie pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Musiałbym zmienić w sobie absolutnie wszystko, każdy, nawet najmniejszy elementy. Nic we mnie nie gra, nie działa i nie pasuje.

Wszystkiego się nie da, musieli by Cię pozmieniać inni ; ) Najlepiej zmienić to co najbardziej przeszkadza w życiu w samopoczuciu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Wszystkiego się nie da, musieli by Cię pozmieniać inni ; ) Najlepiej zmienić to co najbardziej przeszkadza w życiu w samopoczuciu. 

Inni to już próbowali mnie zmienić. Wyszło na gorsze. A w życiu i samopoczuciu to tak jak pisałem - musiałbym zmienić całego siebie, bo sam sobie najbardziej przeszkadzam. Jestem beznadziejną jednostką, z której nie da się nic wykrzesać. Co najwyżej można ją zastąpić inną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Purpurowy napisał(a):

Inni to już próbowali mnie zmienić. Wyszło na gorsze. A w życiu i samopoczuciu to tak jak pisałem - musiałbym zmienić całego siebie, bo sam sobie najbardziej przeszkadzam. Jestem beznadziejną jednostką, z której nie da się nic wykrzesać. Co najwyżej można ją zastąpić inną.

Mnie też próbowali niepotrzebnie i też na gorsze, gdyż jak napisałam kocham najbardziej samą siebie. 

Na pewno coś wykrzesać się da, musisz pomyśleć, czego Ci najbardziej brakuje i od tego zacząć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi