Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Maat napisał(a):

@Purpurowy,u Ciebie to się dzieje a dzieje ...

A daleko teraz znów wyjedziesz?

Planowałem Lubartów (jakieś 30km od poprzedniego miejsca zamieszkania) ale chyba coś jeszcze dalej wybiorę. Nie jestem ograniczony kwestią lokalu mieszkalnego, więc w zasadzie mogę pojechać gdzie tylko chcę.

IMG_20241228_221900.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Purpurowy napisał(a):

Planowałem Lubartów (jakieś 30km od poprzedniego miejsca zamieszkania) ale chyba coś jeszcze dalej wybiorę. Nie jestem ograniczony kwestią lokalu mieszkalnego, więc w zasadzie mogę pojechać gdzie tylko chcę.

IMG_20241228_221900.jpg

Aha.Myślałam że jedziesz w konkretne miejsce już.

Trzymaj się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

No i jak było z tą starszą?

Grałyśmy w jakieś gry, rysowanie, makijaże, filmy, seriale, Piccolo, zakupy, spacerki, muzyczka.

Planowałam zrobić karaoke, ale jakoś nie wyszło. Trochę rozmawiałyśmy, a trochę nie, bo czasem siedziałam w swoim pokoju, a ona w salonie oglądając YT. Prawie tydzień była. Jakiegoś mega kontaktu z nią nie mam, ale w porządku było 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Verinia Moi kuzyni mają dzieci, jedno starsze ode mnie :P ale ci młodsi mają z roczników 00s i 2010s i ogólnie mam dobry kontakt mimo, że jestem generalnie nudny i zamknięty w swoim świecie ale mimo wszystko wielu ludzi mnie lubi. No i mam przyszywaną młodszą siostrę choć rodzeństwa nie mam, ale zawsze miałem takie pragnienie je mieć i jakoś tak spontanicznie wyszło, że się siostra znalazła. Jest 2 razy młodsza ode mnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Dzięki. Twoje słowa będą kojarzyć mi się ze słodkością noworocznego sernika, który właśnie dojadam 💗

haha, cute ❤️

Dziś czuję się o dziwo dobrze, zważając na obniżenie przeze mnie dawki pregi. Teraz biorę 150mg.

Chyba dam radę to całkiem odstawić. Na razie zostaję na tej dawce.

Dziś czuję się o dziwo dobrze, zważając na obniżenie przeze mnie dawki pregi. Teraz biorę 150mg.

Chyba dam radę to całkiem odstawić. Na razie zostaję na tej dawce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi