Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

kosz

Luna83

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.04.2022 o 07:04, Lucy32 napisał(a):

Tak Sebastian ,z toba zawsze😜

Rozwiń  

To sie cieszę na mnie możesz zawsze liczyć.

Przypomniało mi sie odnośnie tego bólu brzucha po lewej i prawej stronie. Jak byłem u endogastrologa to przepisała mi na te dolegliwości Vit E 1x 400 mg ( jest na receptę), później jak byłem i hepatologa tez z tymi bólami to podobnie mi przepisał tylko że mam brać 2x400mg tej vitaminy. Wychodzi na to że może pomóc w tych bólach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.04.2022 o 07:10, rab44 napisał(a):

To sie cieszę na mnie możesz zawsze liczyć.

Przypomniało mi sie odnośnie tego bólu brzucha po lewej i prawej stronie. Jak byłem u endogastrologa to przepisała mi na te dolegliwości Vit E 1x 400 mg ( jest na receptę), później jak byłem i hepatologa tez z tymi bólami to podobnie mi przepisał tylko że mam brać 2x400mg tej vitaminy. Wychodzi na to że może pomóc w tych bólach

Rozwiń  

Czyli Wit  E?na te pobolewania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.04.2022 o 07:33, Lucy32 napisał(a):

Czyli Wit  E?na te pobolewania?

Rozwiń  

na to wychodzi tym bardziej, że wyniki miałem dobre i na usg brzucha tez było wszystko dobrze.

Hepatolog tez mi kazał zbadac poziom ferrytyny (żelazo) bo to chyba też ma wpływ , ja miałem troche podwyzszony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.04.2022 o 07:38, rab44 napisał(a):

na to wychodzi tym bardziej, że wyniki miałem dobre i na usg brzucha tez było wszystko dobrze.

Hepatolog tez mi kazał zbadac poziom ferrytyny (żelazo) bo to chyba też ma wpływ , ja miałem troche podwyzszony

Rozwiń  

Czyli co za za duzo masz zelaza?u mnie ostatnio bylo za malo ale juz sobie suplementuje,ostatnie wyniki byly w normie juz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi