Skocz do zawartości
Nerwica.com

28 lat prawiczek, brak seksu, bliskości, intymności

Hurricaner27

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.12.2020 o 19:42, Hurricaner27 napisał(a):

Mam ostatnio strasznie natrętne myśli odnośnie mojego prawictwa. Mam 28 lat. Nigdy nawet nie całowałem się z dziewczyną. Jestem samotnym introwertykiem. Jeszcze teraz ta pandemia nie sprzyja poznawaniu nowych ludzi. Mam swoje potrzeby niespełnione, czuje się jakiś gorszy od innych. Ja wiem że seks nie jest najważniejszy ale jest ważną potrzebą. Brakuje mi bliskości intymności. Jestem ciekawy jak to jest być z kobietą itd. Ostatnio dość często zdarza mi się płakać zwłaszcza wieczorami. Proszę o jakąś pomoc dobre słowo. Mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie :(

Jak się masz dziś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Nie nie pociągala i bynajmniej nie mam tu na myśli malutkiego penisa

A no to zmienia postać rzeczy.

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

A laska z filmika wygląda jak Victoria justice

No widzisz – śliczna wnusia.

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Bo wtedy ludzie byli z rodzin chłopskich i robotniczych w większości 😊 lub rzemieślniczych 😊

Choć inteligencyja była zawsze 

Teraz też są. Ogromna większość z nas, niezależnie z jakiej rodziny pochodzi w tych ostatnich 2-3 pokoleniach, jest potomstwem chłopstwa pańszczyźnianego, wliczając w to osoby o szlacheckich nazwiskach (podobno jak się ta niewola kończyła to dawali chłopom nazwiska szlachciców, u których ci służyli).

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

@Kiusiuno wiesz nie jestem pewna ale z tego co widzę swymi oczyma geny mają znaczenie. Dzieci zazwyczaj siwieja czy lysieja w wieku któregoś z rodziców więc. Ale oczywiście o zdrowie warto dbac;)

Potwierdzam. Moja mama też młodo wygląda, w wieku 60 lat wygląda jak niejedna co ma 40-45, a jakoś przesadnie o siebie nie dba. Dziadek z jej strony też miał taką urodę, nawet śmiali się że wygląda jak dziewczyna i przezywali go żeńskim imieniem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, mav0111 napisał(a):

Potwierdzam. Moja mama też młodo wygląda, w wieku 60 lat wygląda jak niejedna co ma 40-45, a jakoś przesadnie o siebie nie dba. Dziadek z jej strony też miał taką urodę, nawet śmiali się że wygląda jak dziewczyna i przezywali go żeńskim imieniem :D

Geny potrafią pomóc. Widzę to po mojej rodzinie ze strony taty i w sumie mamy też. To miło jak ci ujmują ok 10-15 lat :P Choć ja czasem myślę, że sa zbyt mili z tym ujmowaniem ;)  Bywa też odwrotnie...ludzie wyglądają na wiecej lat niż mają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Nesia napisał(a):

Geny potrafią pomóc. Widzę to po mojej rodzinie ze strony taty i w sumie mamy też. To miło jak ci ujmują ok 10-15 lat :P Choć ja czasem myślę, że sa zbyt mili z tym ujmowaniem ;)  Bywa też odwrotnie...ludzie wyglądają na wiecej lat niż mają. 

Ja niestety należę do tej drugiej kategorii. Także to kolejny czynnik, który działa na moją niekorzyść 🫤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Hurricaner27 napisał(a):

Ja niestety należę do tej drugiej kategorii. Także to kolejny czynnik, który działa na moją niekorzyść 🫤

Mogłabym cię ocenić obiektywne. W przeszłości już tu były podobne wpisy, że ktoś jest brzydki i dlatego nie ma powodzenia. Zdarzało mi się wyciągnąć fotkę i wiesz co? Za każdym razem ta osoba z brzydota nic nie miała wspólnego. Osobiście uważałam, że nawet jest przystojny. Dlatego poproszę o fotkę i pozwól, że sama ocenie. Oczywiście zapewniam dyskrecję. Twoja wola. 

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę to napisać bo nie mogę być nie sobą 😀 Dostałam fotkę od @Hurricaner27 i dziękuję za zaufanie. Oczywiście nie pokaże nikomu więc jak ktoś chce zobaczyć kolegę to sam musi poprosić. Nie wygląda staro na pewno. Powiem więcej sympatyczny gość i urodziwy 😃 Sprawia naprawdę pozytywne i sympatyczne wrażenie. Do tego jak widzę ma chyba pasje i nawet ja podzielam.

Skoro pracujesz w obsłudze klienta z pewnością poznajesz dużo osób i dzięki temu nabywasz umiejętności społecznych. Samo przez się zbiera się doświadczenie. Działaj, próbuj...bądź świadomy swoich zalet i wykorzystaj swój potencjał 😀 Powodzenia 😃

Obiektywna mężatka 🫣

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

A no to zmienia postać rzeczy.

No widzisz – śliczna wnusia.

Teraz też są. Ogromna większość z nas, niezależnie z jakiej rodziny pochodzi w tych ostatnich 2-3 pokoleniach, jest potomstwem chłopstwa pańszczyźnianego, wliczając w to osoby o szlacheckich nazwiskach (podobno jak się ta niewola kończyła to dawali chłopom nazwiska szlachciców, u których ci służyli).

No teraz też są korzenie się nie zmieniły ale chodziło mi o pracę fizyczną od dziecka, teraz już tak nie ma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Nesia napisał(a):

Muszę to napisać bo nie mogę być nie sobą 😀 Dostałam fotkę od @Hurricaner27 i dziękuję za zaufanie. Oczywiście nie pokaże nikomu więc jak ktoś chce zobaczyć kolegę to sam musi poprosić. Nie wygląda staro na pewno. Powiem więcej sympatyczny gość i urodziwy 😃 Sprawia naprawdę pozytywne i sympatyczne wrażenie. Do tego jak widzę ma chyba pasje i nawet ja podzielam.

Skoro pracujesz w obsłudze klienta z pewnością poznajesz dużo osób i dzięki temu nabywasz umiejętności społecznych. Samo przez się zbiera się doświadczenie. Działaj, próbuj...bądź świadomy swoich zalet i wykorzystaj swój potencjał 😀 Powodzenia 😃

Obiektywna mężatka 🫣

Hihi no widzisz więc uśmiech na buzi i bycie uprzejmym do ludzi. W markecie masz tak dużo osób że w sumie nikt nie ma łatwiej jeśli chodzi o dostęp do potencjalnych osób do zagadania. Bo po markecie też się kręcisz wyciagasz na półki. Ja kojarzę dwóch takich co tak pracowali i zwrócili moja uwagę:) ale ich nie poznałam... szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wczoraj zapytałam jakiegoś gościa, co palił e fajkę, gdzie jest jakiś sklep z e fajkami, bo nie wiem, jaką "baterię" kupić. A on, że tutaj jest sklep, i że trzeba akumulator kupić. I ogólnie wczoraj każdego z kim miałam przyjemność porozmawiać zarażałam pozytywną energią. Jak mam flow, to potrafię czerpać przyjemność z obcowania z ludźmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi