Skocz do zawartości
Nerwica.com

28 lat prawiczek, brak seksu, bliskości, intymności

Hurricaner27

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Kiusiu napisał(a):

@Hurricaner27: To co tu przedstawiasz, to nieuzasadniona, chora zawiść i nienawiść w czystej postaci. Mówiłeś o tym na terapii? Zdecydowanie powinieneś.

Poza tym, jesteś totalnie skupiony na sobie - a przynajmniej takie wrażenie sprawiasz.

I mylisz się, twierdząc, że

Bo są ludzie, którzy będąc samotnymi nie nienawidzą tych, którzy samotni nie są. I nie życzą im śmierci, nie są zawistni. Nie chcą niszczyć im szczęścia, nie traktują ich jako wrogów.

Może gdybyś został wolontariuszem pracującym z ludźmi dotkniętymi przez wielkie nieszczęścia, zmieniłbyś perspektywę. Np. wolontariuszem Szlachetnej Paczki. Przy okazji mógłbyś tam poznać jakąś fajną wolontariuszkę. Tylko, mówienie jej, że życzysz śmierci szczęśliwym ludziom i jak bardzo ich nienawidzisz, byłoby bardzo złym pomysłem.

Wykazujesz tutaj cechy będące zupełnym zaprzeczeniem tego, czego zwykle kobieta szuka u mężczyzny, u potencjalnego partnera.

Czy naprawdę zakładałeś, że wyrażanie takiej nieuzasadnionej, chorej zawiści i nienawiści, spotka się ze zrozumieniem?

Sama frustracja z powodu samotności byłaby jeszcze zrozumiała. Ale to, co tu z siebie wyrzygałeś, na pewno nie.

A mi ktoś współczuje dlaczego ja się mam cieszyć z czyjegoś szczęścia.  A moim nieszczęściem się ktoś interesuje. Większość ludzi ma mnie za nieudacznika, może jakbym był kobietą to by się ktoś użalił nademną. Ja naprawdę popełnię samobójstwo właśnie z tego powodu zeby nie oglądać cudzego szcześcia i nie chce mieć pogrzebu niech mnie pochowają jak psa 😢

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Można iść też do profesjonalistek w tym fachu. Tylko trzeba trochę z kasy wyskoczyć. Chyba lepsze to niż wieczne marudzenie. Niektórzy tylko taka ścieżkę preferują.

No tak, sam też wcześniej o tym mu pisałem.

Ale jak się to ma do tego co zacytowałas? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się zdarza cierpieć z powodu "celibatu", ale lepsze to niż cudzołóstwo czy przygodny seks. Nie chcę komukolwiek zazdrościć czy kogokolwiek nienawidzić. Seks to nie zabawa. Możliwe, że nigdy nie będę w związku romantycznym. Nie widzę sensu w czuciu się gorszym przez bycie prawiczkiem. Nieuprawianie nierządu czy nieuprawianie cudzołóstwa nie są powodem do wstydu. Kobiety bardzo mnie pociągają i trudno mi się pozbyć pociągu do płci przeciwnej :( "Celibat" potrafi zaboleć. Boję się obcych ludzi, że mają wobec mnie złe zamiary czy że chcą zrobić mi krzywdę albo przynajmniej że byliby do tego zdolni. Nie wiem, co myśli osoba niebędąca mną. Nie wiem, jak to jest dosłownie być inną istotą czującą niż ja sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

No tak, sam też wcześniej o tym mu pisałem.

Ale jak się to ma do tego co zacytowałas? ;)

A tak luźno nawiązałam, że może inne rozwiązanie zamiast szukania igły w stogu siana. 

Nabrałby może pewności siebie i przestał tak yoyczyć. Kto wie, może nawet stwierdziłby że to jest przereklamowana sprawa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, take napisał(a):

Mi się zdarza cierpieć z powodu "celibatu", ale lepsze to niż cudzołóstwo czy przygodny seks. Nie chcę komukolwiek zazdrościć czy kogokolwiek nienawidzić. Seks to nie zabawa. Możliwe, że nigdy nie będę w związku romantycznym. Nie widzę sensu w czuciu się gorszym przez bycie prawiczkiem. Nieuprawianie nierządu czy nieuprawianie cudzołóstwa nie są powodem do wstydu. Kobiety bardzo mnie pociągają i trudno mi się pozbyć pociągu do płci przeciwnej :( "Celibat" potrafi zaboleć. Boję się obcych ludzi, że mają wobec mnie złe zamiary czy że chcą zrobić mi krzywdę albo przynajmniej że byliby do tego zdolni. Nie wiem, co myśli osoba niebędąca mną. Nie wiem, jak to jest dosłownie być inną istotą czującą niż ja sam.

Idź na dz..fki zamiast użalać się nad sobą. Tylko się zabezpieczaj. No i musisz wtedy płacić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Aaaa on mówił pewnie o @cynthiaale mloda damo nie wiem czy możesz dołączyć jak masz exa

:D

No właśnie widzę, że nicki się pomyliły koledze :D 

5 minut temu, Chongyun napisał(a):

Oops ale wpadka :D Chyba miała być @cynthia 😘

Luzik ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi