Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdzie jest dawny użytkownik tego forum?

lula

Rekomendowane odpowiedzi

paradoksy, nic, pisał w październiku że gdzieś tam pracuje i nie ma neta, ale chyba ok z nim....bo pisał w wesołym tonie, pewno wyjebał kapcia gdzieś pod koło polarne i niedźwiedzie tresuje :lol:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haniu daj tylko znak życia, dobrze? (wiem, wiem nie masz obowiązku się meldować na forum, ale zaczynam się martwić, chyba że nie czujesz się na siłach by tu zaglądać?).

Albo niech ktoś da znać, że Hania jest cała, ok?

I'm heavy handed - To say the least

My mother thinks I'll be an awful clutcher

'Cause I spill things from stirring 'em too quickly

I'm far too loud

It's like, as soon as I've got an opinion

It just has to come out

I laugh at stupid things

Just 'cause they tickle me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krecika wywiało, ale na pewno wróci ;)Marcja doczekasz, więc nie tęsknij za mocno 8)

Haniu wyjdź ze swojej szafy :(

I'm heavy handed - To say the least

My mother thinks I'll be an awful clutcher

'Cause I spill things from stirring 'em too quickly

I'm far too loud

It's like, as soon as I've got an opinion

It just has to come out

I laugh at stupid things

Just 'cause they tickle me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie swojego życia ? Nie życzę sobie dyskutowania na mój temat przez te trzy osoby - Agnieszka, Modliszkę i Baśkę. Nie mam nastroju żeby się z wami kłócić, ale idzcie mi na rękę i nie kopcie leżącego. Życzę sobie żebyście zajęły się sobą a nie mną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oświadczam, że konto MysiaMarcysia zostaje zbanowane a Ty PinkFlower dostajesz ostrzeżenie za multikonto.

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PinkFlower, chyba jesteś trochę przewrażliwiona.. Regulamin obowiązuje KAŻDEGO, a tak na dobrą sprawę, mialaś już bana, potem byłaś obserwowana... Więc lepiej uważaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Superkids, kontaktowałam się z nią niedawno i prosiła, aby Was pozdrowić (co uczyniłam w wątku Zaburzenia osobowości, więc może nie wszyscy przeczytali)

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam koszmarne bóle wzw z zębem i bierze sporo peinkillerów . Wiec musiała odstawić antydepresant .

Ja tez nie wiem co się wczoraj stało ,mam nadzieje ,że jak się z tym zębem zakończy to wróci .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi