Skocz do zawartości
Nerwica.com

zadajesz pytanie

jaaa

Rekomendowane odpowiedzi

@Shadowsun ja kiedyś siedziałam w astronautyce, ale jest tyle teorii spiskowych na ten temat... w zasadzie widziałam dowody na to, że kontakt z ISS to ściema i teraz już nie wiem, co o tym myśleć

nie składam puzzli, bo nie umiem i nie lubię... może w dzieciństwie 10-20 elementów

a Ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@z o.o., mnie kręciła kiedyś paleoastronautyka [czyli Obcy maczający palce w powstaniu i rozwoju gatunku ludzkiego]... teorie Ericha von Dänikena, rysunki na płaskowyżu Nazca widoczne jedynie z lotu ptaka, sprawiające dziwnie "techniczne" wrażenie płaskorzeźby Majów przedstawiające ponoć starożytnych astronautów i wnętrza statków kosmicznych oraz tym podobne zagadkowe relikty dawnych czasów. W sumie po dziś dzień uważam, że może w tym wszystkim tkwić ziarenko prawdy 🙂 Jednak współczesne teorie spiskowe dotyczące ISS, Starlinków i płaskiej Ziemi [zwłaszcza płaskiej Ziemi] to w mojej opinii bujda na resorach.

A puzzle nawet lubiłam układać, ale rzadko miałam cierpliwość do tego, by je ukończyć. Jeśli jednak już brałam się za nie były to z reguły bardziej skomplikowane układanki [dokładnej liczby elementów niestety nie pamiętam].

Jaką najlepszą wyprawkę mogą zapewnić rodzice swojemu dziecku poprzez wychowanie, aby miało udany start w życie i poradziło sobie w nim [konkretne cechy, postawy, światopogląd itp.]?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi