Skocz do zawartości
Nerwica.com

PREGABALINA (Egzysta, Linefor, Lyrica, Naxalgan, Pragiola, Preato, Pregabalin Accord/Mylan/ Pfizer/ Sandoz/ Sandoz GmbH/ STADA/ Zentiva, Pregamid, Tabagine)

tekla67

Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      160
    • Nie
      47
    • Zaszkodziła
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Catriona napisał(a):

Może wygodne, ale czy dobre bym nie powiedziała. Średnio zainteresowany lekarz skoro tylko przedłuża recepty nawet nie pytając jak się pacjent czuje xD 

No dlatego mówię że nie mam lekarza xd

2 godziny temu, daammk1 napisał(a):

Dobre to. Ile płacisz? 

Nfz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Catriona napisał(a):

Może wygodne, ale czy dobre bym nie powiedziała. Średnio zainteresowany lekarz skoro tylko przedłuża recepty nawet nie pytając jak się pacjent czuje xD 

Standardzik. Lepsze to niż jeździć specjalnie, a efekt w zasadzie ten sam. Nikt na NFZ się specjalnie nie pierdoli w jakieś pogłębione analizy samopoczucia pacjenta, polska służba zdrowia to nie odcinek doktora House'a :D

Gdyby nie monopol lekarzy na recepty i skierowania ludzie już dawno by używali AI do diagnoz i wyboru leków 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, daammk1 napisał(a):

Ja bym nawet dopłacał jakbym nie musiał jeździć na wizytę. Czekam w kolejce co najmniej godzinę, mimo że ustalona na konkretną godzinę! Wizyta trwa średnio 5 minut. Dno 😬

Głupia, żenująca szopka. 

To jest właśnie żałosny skutek uprzywilejowania pewnego zawodu przy jednoczesnym jego niedofinansowaniu. Głosujmy dalej na prawicę (KO to w oczywisty sposób prawica), to nigdy nic się nie zmieni. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, MicMic napisał(a):

Głosujmy dalej na prawicę (KO to w oczywisty sposób prawica), to nigdy nic się nie zmieni. 

Już miałem kontrę, ale ja nie wiem, czy wciskanie na forum (w losowe tematy) polityki to jest dobry pomysł. Wg mnie nie. Więc chyba najlepiej byłoby się jednak powstrzymać przed takimi tekstami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi