Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A co kiepsko trzyma? Chyba nic gorszego czyli mój który obecnie minute odkurza i wyładowuje sie do zera w minute 10 nie da sie mieć 😃

Moja ladowarka dobrze dziala i to juz pare lat i wszystko jest ok,wisi na ścianie i zawsze jest naładowany 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Też bym się jarala odkurzaczem Dysonem. Ja mam Je tego, szkoda mi wyrzucić i kupić nowy, bo jest nie do zdarcia. Niestety jest gruby.

Pewnie do śmierci go będę miała.

😛

ja na 1 mieszkaniu miałam takiego jamnika prlowskiego cioci, ciezki jak pierun, porysował mi podłogę bo mial jakies gowniane wypustki, ale działał 100

lat i ciągnął jak zły 😛

Oddaj komuś jak ci sie znudzi, może są jakies grupki u Ciebie na dzielni na fb, typu śmieciarka jedzie. Ja sporo rzeczy upłynniłam w ten sposób, komuś sie chociaz przydały.

Ale tez tak mam ze uzywam rzeczy do zajeżdżenia

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Miałam napisać "ja mam Henrego" i widzę, że słownik zmienił.

Na początek kupię sobie odkurzacz-robota, bo nam się nie chce odkurzać.

Ja lubie odkurzac, ten rumba pozbawiłby mnie pasji 😛🤣

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja lubie odkurzac, ten rumba pozbawiłby mnie pasji 😛🤣

Szkoda, że nie mieszkamy razem.

U mnie to i Dyson nie pomoże jeśli będzie stał w kącie. W ogóle kiepska ze mnie gospodyni, nie cierpię prac domowych. Sprzątamy raz na tydzień, we 2, żeby było jak najszybciej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

A co kiepsko trzyma? Chyba nic gorszego czyli mój który obecnie minute odkurza i wyładowuje sie do zera w minute 10 nie da sie mieć 😃

W mieszkaniu dostałem "w spadku" po poprzednich właścicielach troche wymęczonego Dysona i raz już była wymieniana bateria bo w ogóle nie trzymała. A ta obecnie na normalnym trybie działa w miare spoko (~10 min) ale na drugim biegu, który jednak się przydaje przy kocie to masz jakieś 30 sekund xd

Ale to taki jeden z chyba pierwszych dysonów w ogóle. Bo mówię, nawet właściciele mieszkania go nie chcieli zabrać ze sobą xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

W mieszkaniu dostałem "w spadku" po poprzednich właścicielach troche wymęczonego Dysona i raz już była wymieniana bateria bo w ogóle nie trzymała. A ta obecnie na normalnym trybie działa w miare spoko (~10 min) ale na drugim biegu, który jednak się przydaje przy kocie to masz jakieś 30 sekund xd

Ale to taki jeden z chyba pierwszych dysonów w ogóle. Bo mówię, nawet właściciele mieszkania go nie chcieli zabrać ze sobą xd

To co straszysz 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi