Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Łeee to czajnik jest a nie dzbanek.

Ale to nie jest czajnik ze stawiasz na ogień. Tylko z czajnika wlewasz do... Czajniczka xd 

To czajniczek z funkcją dzbanka. Co za różnica czy masz pionowa kolumbryne czy taki. Ważne że ciepło trzyma i Co się nie potlucze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

Ale to nie jest czajnik ze stawiasz na ogień. Tylko z czajnika wlewasz do... Czajniczka xd 

To czajniczek z funkcją dzbanka. Co za różnica czy masz pionowa kolumbryne czy taki. Ważne że ciepło trzyma i Co się nie potlucze

Ano pionowa mi wejdzie do szafy i jest ładniejsza. Wystarczy, że ja jestem w domu przysadzista, imbryk nie musi 😴

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, MicMic napisał(a):

Nie mógłbym spać potem :(

Jak ja nie mogę spać to siadam i sortuję moje pudełeczko z częściami które mi zostały po udanych naprawach różnych rzeczy. Śrubki od małej do dużej, sprężynki od dużej do małej, jakieś trybiki, ząbki im liczę i szczoteczką myję…

A jak jest już mowa o czajniczku, to przenieście się proszę ze mną w podróż w przeszłość…

https://www.interadek.info/humor/czajnik.htm

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Jak ja nie mogę spać to siadam i sortuję moje pudełeczko z częściami które mi zostały po udanych naprawach różnych rzeczy. Śrubki od małej do dużej, sprężynki od dużej do małej, jakieś trybiki, ząbki im liczę i szczoteczką myję…

:D haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ano pionowa mi wejdzie do szafy i jest ładniejsza. Wystarczy, że ja jestem w domu przysadzista, imbryk nie musi 😴

Wszak taki czajniczek jest jak ozdoba. Ja na widoku trzymam nawet gdy pusty 

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

częściami które mi zostały po udanych naprawach różnych rzeczy

Bo po udanej naprawie zawsze zostaje kilka rzeczy. Ale już jak mówisz że zostały sprężyny i tryby... To obawiam się o ten sukces 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, shadow_no napisał(a):

Wszak taki czajniczek jest jak ozdoba. Ja na widoku trzymam nawet gdy pusty 

Ja chyba zacznę zbierać pustych ludzi. Będę ich hodował jak okazy i trzymał na widoku. Tylko to karmić trzeba. Czajniczka nie trzeba.

7 minut temu, shadow_no napisał(a):

Bo po udanej naprawie zawsze zostaje kilka rzeczy. Ale już jak mówisz że zostały sprężyny i tryby... To obawiam się o ten sukces 

Dobrze jest. Działa? Działa. Przynajmniej dopóki się nie włączy. Jako nietestowane na Allegro pójdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Wytluc trochę tych kubków!

Np w celu podkreślenia ekspresji słów i dramaturgii przy kłótni z mężem 

Kiedy my się prawie nie kłócimy 🥺 A kubki dla 5 osób razy pory roku i święta to musi być kolekcja nie do ruszenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kiedy my się prawie nie kłócimy 🥺 A kubki dla 5 osób razy pory roku i święta to musi być kolekcja nie do ruszenia!

Wiem bo kubki są takie cute. To jakiś porządny regał na te kubki bo jeszcze ich trochę nazbieracie

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi