Skocz do zawartości
Nerwica.com

Prawie Admin-brak szacunku krokiem do wolnosci?

Gość Maria Magdali

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie to i to :P

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 11:07 pm ]

Zaloguje sie jutro jako inny uzytkownik i zarzadem zlikwidowania profilu. I tak codziennie.

Wprowadzę potwierdzanie rejestracji przez admina - i co ty na to? A poza tym co takiego ciekawego w tym twoim profilu jest? Bo moim zdaniem nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi sie ton wypowiedzi pana z-ca admin. Pan "prawie -administrator" w niemal kazdej swojej wypowiedzi stosuje ton pelen arogancji oraz demonstruje brak szacunku do uczestnikow forum.

hmm... Jestem na tym forum trochę dłużej i nie zauważyłam, żeby z każdego postu IceMana ziało nienawiścią :D Nie wiem jak osoba będąca na forum kilka dni może uważać się za eksperta i wydawać takie wyroki. Zszokowało mnie to z lekka, tak że wczoraj zabrakło mi słów na napisanie komentarza, czynię to więc dzisiaj.

a sadzac z ilosci reklam, to to forum juz dawno zarobilo na siebie i wypelnilo wasze konta.

Niedawno było już coś o reklamach, ja powiem tylko tyle, osobiście zwracam uwagę na treść forum, wypowiedzi forumowiczów, nie na reklamy. Nie wiem o co to całe bicie piany (żeby nie pomyśleć ze śmierdziących, starych jaj), bo o ile dobrze pamiętam, to w poprzednim temacie o reklamach nikt oprócz założyciela tematu nie wypowiedział się o nich negatywnie. Forum musi zarabiać!

Jak sie ludziom tu nie spodoba, to moga odejsc gdzies, gdzie zostana potraktowani z szacunkiem i nikt nie bedzie ich zalewal agresywnymi reklamami.

Chciało by się powiedzieć: asta la vista babe!!! Ja nie doznałam agresji ze strony reklam, a co biją czy gryzą :mrgreen:

PS. Przepraszam za kilka słów ironii, ale nie dało się inaczej :D Aha i pozdrowienia dla "zastępcy pana prezesa" :D

dziś mogę wreszcie to powiedzieć: patrzę z nadzieją w przyszłość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ tu się dzieje............ :lol:

Własnie wróciłam z podróży dookoła świata moim nowym odrzutowcem zakupionym oczywiście za pieniadze zarobione na forum a tu takie awantury i wojny sie toczą.

A taki sucharek był przyschnięty i nudny.............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobita chyba chce zwrócić na siebie Twoją uwagę IceMan. Chyba nie potrafi przyjąć do wiadomości, że nie jest w Twoim typie :lol::lol::lol:

I zamknij że w końcu ten burdel :!::!::!:

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 10:39 am ]

P.S. Myślę, że to najrozsądniejsze wyjście:

Epilog całej historii: Nie dostałem wiadomości na PW od autorki tematu, widocznie usatysfakcjonowało ją to wszystko, co mogła zrobić z poziomu swojego profilu (bo tyle jak na razie zrobiłem). Więc nie wiem o co była cała awantura. Widocznie mam nauczkę na drugi raz że takie tematy powinny od zarodka lądować w koszu, bez zbędnej dyskusji. //IceMan

(cytat z:http://www.forum.nerwica.com/viewtopic.php?t=11585)

Przecież to jest absurd, że obrywa Ci się za takie wymysły :!::!::!: Gdzie tu w ogóle ligika :?::?::?: Wkurza mnie to :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, koniec zabawy, zamykamy ten burdel :twisted:

I oficjalnie dodaję, że jeżeli autorka tematu założy następny temat lub napisze w tej kwestii choć jeden post i będzie robić kolejne zamieszanie - skończy to się banem (jeśli ktokolwiek to zauważy proszę o PW do mnie z linkiem do konkretnego tamtu/postu). Jeśli z tego wyjdzie jakaś wojna to ja tego nie przegram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi