Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczyć zechciejcie; pytania-m Waszego, Wasze Błagorodie, nie widział. Obawy żywię, że w myślach czytać mi potraficie, więc zanim odpowiedzi udzielę do kuchni - po rzeszoto metalowe i folię aluminiową - udać się muszę. Tymczasem raczcie ciekawość mą zadowolić i zdradzić skąd myśl taka w głowie wam się, Cesarzowo, zrodziła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwia, dobrej nocy.

Carica Milica, ha! To wybornie; zaiste wyborna wiadomość, że jeszcze ktoś z okresu innego tu się zaplątał. Ufam, że uprzejmości Waszej nie nadwyrężę, jeżeli o przedstawienie mnie owemu takie tam poproszę. No i na spotkanie, obiecuję!, monopolówkę przyniosę.

Edit

szaleństwem podszyte, szaleństwem podszyte... Znów leków nie bierzesz... A mówiłem Ci, jak to się skończy. Ale kto słucha takie tam... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak samo z psychiką... Zadne odchylenia nie są dobre, każdy "inny" powinien zostać stłamszony lub/i zamknięty.

Nie powinien! Ale jest jeszcze jeden warunek- inni ludzie, którzy nas postrzegają i czy akceptują takimi jacy jesteśmy. Oby mimo naszych odchyleń czy też dotyczących wyglądu, czy w sferze psychiki spotykać jak najwięcej skłonnych nas polubić takimi jacy jesteśmy a resztę odsyłać do otchłani piekieł. Basta!

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytałam Cię bo ja miałam podobną sytuację jako piesza. I wtedy też nie śniłam przez wiele lat. Z tą różnicą, że pamiętam wszystko (prócz drogi do szpitala w karetce) najdrobniejsze szczegóły...wszystko. Nawet te ułamki sekund po uderzeniu zanim znalazłam się na ziemi. Pamięć mi towarzyszy do dziś...choć minęło wiele lat. Nie zaciera się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa

Jakby mi się Zoll snil, to by zdrada była.

Nie napisałaś tego poważnie...mnie się ostatnio śnił wieloraki ale w sumie utopić mnie chciał :-|

No przeciez sie potem nabijalam, ze naukowa i doktrynalna zdrada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi