Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

iiwaa, ray bany są fajne. Mam jedną parę, ale chodzę w nich tylko przy bardzo mocnym słońcu, bo muszę nosić korekcyjne. Niestety soczewki nie dla mnie.

Ray Bany sa idealne. Ale ten model to korekcyjne ;)

W ogole lubie Vision Express. Zawsze 3 kobitki sie mna zajmuja :D

Okulistka, optometrystka i stylistka :D

Dzisiaj sie wahalam miedzy Ray Banami a Armanim, ale w tych pierwszych lepiej wygladalam.

Obskoczylam jeszcze Douglasa, Media Markt, apteke, Swissa, Intimissimi, Triumpha, Van Graafa, Empik, Aparta, zoologiczny i kosmetyczke.

Nogi mi do tylka wlaza, a niby wszystko w jednej galerii :lol:

Panie w Vision Express uparly sie, ze tym razem musze koniecznie zbadac wzrok, wiec trzymaly mnie ponad godzine (mam zmienne widzenie). Wymeczyly mi oczy tak, ze lewe zaczelo lzawic (oczy bardzo szybko mi sie mecza, a prawe jest przewodzace - mimo ze ma wieksza wade, to widzi lepiej, a lewe slabiej).

Co do soczewek - jakis konkretny powod? Jesli nie umiesz zalozyc, to idz do Vision Express - jak mnie nauczyly, to każdego naucza ;

Cholernie nie chce mi sie jechac jutro po odbior Ray Banow, bo jade prawie godzine, ale taki los i niedola mieszkajacego za miastem :(

Moze kupie jakas kiecke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, w ubiegłym roku robiłam korekcyjne w VE. Chciałam Ray Bany, ale niestety nie udalo sie zafnych dobrac do mojej szczupłej twarzy. Przymierzylam wtedy polowe asortymentu VE, stylista mnie nawet zaprowadzil do stoisk z oprawkami dzieciecymi. :D Pasowaly, ale zdecydowalam sie na "dorosle" Bossy, jedyne oprawki, w ktorych wygladalam dobrze.

Co do soczewek, to ich nie mogę nosic. ;)

Bossy to byly moje pierwsze z tych, ktore teraz mam ;)

Mnie generalnie pasuja duze, wyrazne oprawki, mimo drobnej twarzy.

A wlasnie sie pol godziny mordowalam z soczewka, bo mnie jakos uwierala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, chciałem zrobić niespodzianki, nawet rano o tym rozmawiałem z pewną osobą, że nie, nie dam pieniędzy bedą niespodzianki, ale poszedłem do sklepu i wileka czarna dziura :bezradny: i jak więdza już dlaczego masz nieciekawe wyniki? puszcza cie na swieta do domu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jasne wszyscy lataja ze sciera :lol:

Wlasnie czekam na taksowke, kupilam nowe okulary. Czarne Ray Bany, jutro odbiore, to az sie pochwale :D kocham okulary, juz moja czwarta para :D chociaz i tak przez wiekszosc czasu latam w soczewkach.

O, i torebke i buty kupilam. Cudo.

A wczoraj malzonek zrobil niespodzianke i zabral mnie za koncert.

Polecam wylogowanie do normalnego zycia i posluchanie partnera. Serio.

Milej roboty :D

Ja mam brązowe,oprawki za 300 zł.Fajne są :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Humor może nie jest idealny ale śmiech to zdrowie, więc trzeba cisnąć pompe z czego sie da, bo ten świat naprawde jest zdrowo pierdolnięty i taki pogląda to nie jest zadne zaburzenie psychiczne.

Też coraz częściej tak myślę :D

Neon to nie ogień...ja na oparach jadę już. Jeszcze dwa dni. W ogóle okres przedświąteczno- sylwestrowy mam ciężki.

wieloraki dzięki :P

Michellea, Carica Milica pewnie już w domu jesteście :D

Kupiłam prezenty komu trzeba.

Nie noszę żadnych okularów bo mam sokoli wzrok :P

Jestem szantażowana przez własną matkę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Kontrast dzięki za wparcie a trzeba mi mi jak nigdy.

Carica Milica nigdy nie jadłam domowych pierników :(

Kontrast, Michellea próbuje mnie zmusić abym się pojawiła na wigilii a ja się nie chcę spotkać z bratem i bratową. Już rok czasu nie utrzymujemy kontaktów. Będzie jak zwykle wszystko na mnie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrastbo zachował się bardzo nielojalnie w najczarniejszych dniach mojego życia...wyciągłam rękę chciałam pogadać ale on woli iść w zaparte...więc ja nie mam wyboru. Wigilię odkąd jestem mężatką spędzaliśmy częściowo w moim domu rodzinnym a częściowo u teściów. Teraz chcę dom rodzinny ominąć pierwszy raz od urodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi