Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam fioła na punkcie zwierząt !!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, brum.brum napisał(a):

Klimatycznie. Pewnie przy takiej „scenografii” można na serio odpocząć psychicznie 

Tak, szczególnie jak jem, obserwuję sobie akwarium, a akurat ryba pozbywa się pokarmu drugą stroną, i tak się za nią ciągnie taki sznureczek… :D

Ale tak, staram się, żeby było u mnie klimatycznie.

2 godziny temu, Elciaa napisał(a):

Zdjęcia świetne, zapewne masz jakąś dobrą lustrzankę?

Jak kiedyś przyjdę do ciebie na obiad to powiem: „Świetny obiad! Na pewno masz dobre garnki” 🙂

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

To jakaś ryba której się nawet nie polawia i nie je jaka ona ma wartość w gospodarce😂 

Nie wszystko ma wartość w gospodarce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak, szczególnie jak jem, obserwuję sobie akwarium, a akurat ryba pozbywa się pokarmu drugą stroną, i tak się za nią ciągnie taki sznureczek… :D

Romantycznie 

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie dość że zwierzęta w domu to jeszcze w kuchni. Skandal :D

Straszna patola, trzeba to gdzieś zgłosić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ojojojojoj nie żartuj z indyczka bo on Cię znienawidzi. Wiem co mówię xd

Aż tak? Ja po koleżeńsku przecież, pewnie to czuję i się nie obrazi 😘

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Indyk srindyk 

A tu co się wydarzyło ? 😂 Kiepski wieczór? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Elciaa napisał(a):

Garnki garnkami ale najważniejszy jest talent kulinarny. xd

O właśnie 🙂 Nie żebym ja miał specjalny talent. Leki bardzo mi upośledziły wszelkie talenty artystyczne. Fotki to może jeszcze, ale muzyki już zupełnie nie umiem komponować. A umiałem, jak nie brałem leków.

31 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ojojojojoj nie żartuj z indyczka bo on Cię znienawidzi. Wiem co mówię xd

Ale ty wtedy nie żartowałaś Dalilko.

44 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie dość że zwierzęta w domu to jeszcze w kuchni. Skandal :D

U mnie w ogóle zawsze jest klimatycznie. Staram się o to dbać. Tak wyglądały ostatnie święta.

IMG_5396.JPG

IMG_5405.JPG

IMG_5314.JPG

IMG_5311.JPG

IMG_5310.JPG

IMG_5309.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

O właśnie 🙂 Nie żebym ja miał specjalny talent. Leki bardzo mi upośledziły wszelkie talenty artystyczne. Fotki to może jeszcze, ale muzyki już zupełnie nie umiem komponować. A umiałem, jak nie brałem leków.

Z tego co widzę to jesteś wszechstronnie uzdolniony.

To Ty robiłeś te dekoracje świąteczne?

Jeszcze na tle ułożonych obrazów z puzzli, podziwiam bo mi to aż tak by się nie chciało tego wszystkiego robić. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Z tego co widzę to jesteś wszechstronnie uzdolniony.

Normalnie ideał :D

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

To Ty robiłeś te dekoracje świąteczne?

Dziewczyna to wymyśliła, ale robiliśmy razem.

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Jeszcze na tle ułożonych obrazów z puzzli, podziwiam bo mi to aż tak by się nie chciało tego wszystkiego robić. 🙂

Tak, puzzle to akurat jej wielka pasja, w przedpokoju wiszą różne niemożliwe puzzle, które ułożyła, np. te (zdjęcia z netu) 🙂 Ja nie wiem jak ona to robi, nasze mózgi działają zupełnie inaczej (mój widzi znaczenie w liczbach, ale jest ślepy na to, co mnie otacza, jej jest ślepy na liczby, ale widzi i od razu dostrzega wszystko). Mam wrażenie, że ona patrzy na scenę i widzi od razu wszystko, a ja muszę przerzucać uwagę z obiektu na obiekt (szybko, ale jednak po kolei) i w ten sposób buduję sobie obraz sceny w głowie.

Clementoni - Puzzle 1000 elementów Olaf z Disney Frozen 2 - Idealne dla  rodzin

Ravensburger Puzzle 17291 Smurfs Challenge 1000 Pieces Smurfs Puzzle for  Adults and Children from 14 Years: Amazon.de: Toys

Clementoni Puzzle Disney Imposible Puzzle! 101 Dalmatians - Sklep  internetowy - al.to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Doktor Indordoceniam zdjęcia świąteczne. Bardzo piękne:3 Ale akurat ja nigdzie nie napisałam że zwierzęta w kuchni są dla mnie klimatyczne. Hm może nie powinnam udzielać się w tym temacie.

Szopka z kotów to przegięcie, profanacja czyichś uczuć religijnych. To samo jakieś memy beka z papieża. Dla mnie żenua. Akurat do odmiennych od naszych kultur czy wierzeń ja zawsze szacunek mam. Może jestem dojrzalsza idk

A puzzle to OMG mnie by chyba popierdolilo. Nie znoszę planszowek ani puzzli to dla mnie za nudne :o

sorry admini za off top

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Normalnie ideał :D

Zaraz obrośniesz w piórka. 😄

15 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak, puzzle to akurat jej wielka pasja, w przedpokoju wiszą różne niemożliwe puzzle, które ułożyła, np. te (zdjęcia z netu) 🙂 Ja nie wiem jak ona to robi, nasze mózgi działają zupełnie inaczej (mój widzi znaczenie w liczbach, ale jest ślepy na to, co mnie otacza, jej jest ślepy na liczby, ale widzi i od razu dostrzega wszystko). Mam wrażenie, że ona patrzy na scenę i widzi od razu wszystko, a ja muszę przerzucać uwagę z obiektu na obiekt (szybko, ale jednak po kolei) i w ten sposób buduję sobie obraz sceny w głowie.

Te puzzle które wstawileś faktycznie wyglądają jak niemożliwe do ułożenia, wydaje mi się że ona ma pamięć fotograficzną (czy jakoś tak podobnie to się nazywało) no i dlatego z większą łatwością takie puzzle ułoży, ja natomiast też w liczbach.

Edytowane przez Elciaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi