Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

A jaką miarą, przepraszam będziesz sprawdzać czy ta osoba jest tak beznadziejna jak ty? Ja cię rozumiem, myślę, że wiele osób z forum rozumie co przeżywasz. A jak będziesz miała paru kandydatów, to jak wybierzesz odpowiedniego i jaką metodą wybierzesz metodę wybrania kandydatów?

LAHWF

Losing All Hope Was Freedom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemampomysłu,

no ja wiem o co Ci chodzi, wychodzisz z założenia, że syty głodnego nie zrozumie...

zastanawiałem się tylko jak to w praktyce będzie wyglądać, ale może jakoś samo się potoczy... myślę, że najlepiej jak się rozejrzysz po forum i będziesz zagadywać do takich ludzi na priw, nie chce wskazywać palcem, bo przecież nie będę pisał kto tu jest beznadziejny :pirate:

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemampomysłu, no a nie chcesz np. rozwinąć swoich horyzontów, pogłębić myślenia, a tym samym zwiększyć wachlarz tematów do rozmów i zakresu swojego zdania?

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Niemampomysłu" nie znajdziesz RÓWNIE takiej samej(wg Ciebie beznadziejnej) osoby jak Ty. Musiałabyś mieć klona(bez skojarzeń nie chodzi mi o benzo)

Niby f20..., wg psychiatry to wciąż jeszcze nic pewnego, na moje pytanie czy może być to schizofrenia prosta, powiedział, że możliwe :/

Benzosy itp. możecie do mnie pisać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa, tylko, że ona chyba nie chce nic zmieniać, chce po prostu spotkać swego klona, tyle

Niby f20..., wg psychiatry to wciąż jeszcze nic pewnego, na moje pytanie czy może być to schizofrenia prosta, powiedział, że możliwe :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemampomysłu, czytaj książki najlepiej, ale nie byle jakie tylko filozoficzne i naukowe, na początku nie będziesz zbytnio wiedzieć o czym tam piszą, ale z czasem coraz więcej będziesz rozumieć :)

okej okej, napisałaś kogo szukasz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halo, czy jest tu z nami moderacja?

Nie chcę robić za kapusia, ani za naczelnego ORMOwca, ale to jest już flood. Dopóki Niemampomysłu roniła swe gorzkie żale na swym temacie, wszystko było ok. Teraz zaczyna floodować powoli całe forum. Niebawem całe zamieni się w jej wynurzenia na temat swej ogólnej beznadziejności i chęci znalezienia kogoś równie wzbudzającego litość co ona oraz powszechnego braku zrozumienia ze strony użytkowników. Wszystko ma swe granice. Flood w jednym topicu autorskim jest ok, ale bez przesady.

Edytowane przez Gość

''Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było, jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było.'' - Przygody dobrego wojaka Szwejka J. Hasek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akwen, czy moderacja podziela twoje poglądy odnośnie "umiejscowienia" tych granic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale jakos się bedziesz musiała z tą osoba porozumieć. Ja mam ciężką depresje i codzienne myśli samobójcze, jeśli wiesz jak depresja wplywa na postrzeganie swiata i siebie samego, to wiesz, ze Cie rozumiem bez słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi