Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

http://euroislam.pl/szwedzka-telewizja-nie-pokaze-filmu-o-zwiazkach-terroryzmu-z-antysemityzmem/

Islam nie może być antysemicki jak widać za to największymi antysemitami na świecie są Polacy z zwłaszcza Kaczyński która naprawdę jest filosemitą :mrgreen:

Z tego co wiem to większość ataków na Żydów w Europie to dzieło muzułmanów a nie faszystów i prawicy, we Francji pól milionowa mniejszość żydowska nie boi się pani Le Pen tylko arabskich chłystków którzy mają jeszcze wsparcie propalestyńskiej i antykapitalistycznej lewicy. No ale część żydów zwłaszcza tzw elita z Sorosem na czele bierze udział w finansowaniu i promowaniu społeczeństwa otwartego czyli zastąpienie państw narodowych mieszanką multi kulti więc sami są po części sobie winni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale część żydów zwłaszcza tzw elita z Sorosem na czele bierze udział w finansowaniu i promowaniu społeczeństwa otwartego czyli zastąpienie państw narodowych mieszanką multi kulti więc sami są po części sobie winni.

A co Panów tego świata obchodzi los zwykłego żydka-ortodoksa ? Kiedy Jan Karski prosił swego czasu u Roosevelta, coby zbombardowano Oświęcim, bo tam Niemcy mordują środkowo-europejskich żydów, judejczykowa elita też miała na to wyjebane :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale część żydów zwłaszcza tzw elita z Sorosem na czele bierze udział w finansowaniu i promowaniu społeczeństwa otwartego czyli zastąpienie państw narodowych mieszanką multi kulti więc sami są po części sobie winni.

A co Panów tego świata obchodzi los zwykłego żydka-ortodoksa ? Kiedy Jan Karski prosił swego czasu u Roosevelta, coby zbombardowano Oświęcim, bo tam Niemcy mordują środkowo-europejskich żydów, judejczykowa elita też miała na to wyjebane :P

Racja, dlatego jestem przeciwny wrzucaniu wszystkich żydów do jednego worka i oskarżaniu ich o całe zło świata co czynią nasi niektórzy prawicowcy a i lewacy też zresztą. A co do islamu i antysemityzmu to związki są tu oczywiste tam nawet w bajkach dla dzieci w tv tym złym jest zawsze żyd, a większość muzułmanów od wieśniaków do elity ma poglądy na nich takie jak u nas Leszek Bubel. Marzeniem palestyńskiego 10 latka nie jest zostanie strażakiem czy piłkarzem tylko męczennikiem zabijającym Żyda, a w niektórych krajach arabskich na mapach nie uwzględnia się istnienia państwa Izrael a holocaust jest tam uważany za coś wspaniałego, prawdopodobnie najlepsze dzieło Europejczyka za co Hitler jest tam ubóstwiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://euroislam.pl/jordanski-dwuglos-o-taharrusz-w-kolonii/

Oto dlaczego z kultury islamskiej często stosują przemoc seksualną wobec kobiet, ale jak ma być inaczej skoro tam przecież facet nie może przebywać ani rozmawiać z niespokrewnioną kobietą, musiałby się najpierw z nią ożenić. Druga część artykułu to ulubiony przez lewaków bełkot o winie Europy. Co ciekawe pierwszy artykuł jest napisany przez arabką feministkę a zapewne europejskie feministki by uznały to za rasizm i mowę nienawiści za to zachwycały się drugim napisanym przez mężczyznę konserwatystę których przecież tak nienawidzą. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, chciałbys zeby tak bylo w PL co :) :) :)

Ja tam jestem pod wrażeniem ewolucji poglądów carlosa - od propagatora skandynawskich pierdli po niemal że prawicowca ;)

Btw. Hobbit, Ty żyjesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coby zbombardowano Oświęcim

W sensie "Auschwitz-Birkenau", obóz w Oświęcimiu, a nie że całe miasto :P

Auschwitz-Birkenau obejmowało Oświęcim, Brzezinkę i Monowice, 3 obozy. A obozem zagłady była głównie Brzezinka.

http://euroislam.pl/jordanski-dwuglos-o-taharrusz-w-kolonii/

Oto dlaczego z kultury islamskiej często stosują przemoc seksualną wobec kobiet, ale jak ma być inaczej skoro tam przecież facet nie może przebywać ani rozmawiać z niespokrewnioną kobietą, musiałby się najpierw z nią ożenić. Druga część artykułu to ulubiony przez lewaków bełkot o winie Europy. Co ciekawe pierwszy artykuł jest napisany przez arabką feministkę a zapewne europejskie feministki by uznały to za rasizm i mowę nienawiści za to zachwycały się drugim napisanym przez mężczyznę konserwatystę których przecież tak nienawidzą. :mrgreen:

Kiedyś był taki artykuł polskiej feministki o tym jacy to "arabscy książęta" są lepsi od polskich mężczyzn :mrgreen:

W sumie ciekawe jakie media europejskie śledzi pan Mahmoud Al-Chatatbeh, skoro twierdzi, że atakują one uchodźców, a gwałcicieli kobiet-uchodźców nie dostrzegają? Czyżby polskie media prawicowe?

A najlepszy jest fragment, że uchodźcy będą rozwijać gospodarkę Europy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feministkom chodzi,chyba oto.Że Arab patrzy się w oczy,nie na cycki.I traktuję kobietę,nie jak obiekt do bzykania.

A najlepszy jest fragment, że uchodźcy będą rozwijać gospodarkę Europy :lol:

Czym rozwiną gospodarkę,kozami z Jemenu czy owcami z Pakistanu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://euroislam.pl/nie-byl-terrorysta-on-tylko-strzelal-do-gejow/

Kolejne tłumaczenia zamachów islamisty. Ze nie lubił gejów no i ulubiony że był niezrównoważony psychicznie. Lewactwo samo wiąże sobie sznur na szyi broni islamistów którzy przecież są za karą śmierci za homoseksualizm który przecież lewactwo ma na sztandarach. Choć wątpię żeby ISiS zorganizowało ten atak to był samotny wilk który chciał pokazać światu co powinni robić muzułmanie z homoseksualistami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Islam religią pokoju :mrgreen: !

Ale już pomijając spierdolenie umysłowe fanatycznych kebsów,rozpieprza mnie na kawałki wręcz banalny dostęp do gnatów w USA,a także to że FBI znało delikwenta od 2013 a i tak chooja zrobili,dopiero gdy wpadł i wysłał 50 typa na dno tęczowego piekiełka to hamburgery się budzą że trzeba coś zrobić...

well played FBI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,a także to że FBI znało delikwenta od 2013 a i tak chooja zrobili,dopiero gdy wpadł i wysłał 50 typa na dno tęczowego piekiełka to hamburgery się budzą że trzeba coś zrobić...

well played FBI.

Takie akcje są częstokroć po cichu pilotowane przez służby pokroju FBI, coby mieć później pretekst do wzięcia za mordę całego narodu i wprowadzenia już powszechnie tego państwa policyjnego. Wiem, wiem, trąci to odrobinę TS, no ale jeżeli można było przeprowadzić operację "11 wrzesień", to czym że jest przy niej poświęcenie tych parudziesięciu gejów ... - koniecznością dziejową ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybory w USA,może wygrać Trump.
Mam taką nadzieję, choć tez nie jest to kandydat z mojej bajki, ale na pewno lepszy niż ta aferzystka, lewaczka i islamolubna Clintonowa.

Nie wiem czy to teoria spiskowa czy chora poprawność polityczna ale rząd amerykański nie bardzo wyrażał zainteresowanie tropieniem i nie wpuszczaniem islamskich ekstremistów do swego kraju może Trump by to zmienił.

http://euroislam.pl/wytropic-islamizm-i-milczec/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybory w USA,może wygrać Trump.
Mam taką nadzieję, choć tez nie jest to kandydat z mojej bajki, ale na pewno lepszy niż ta aferzystka, lewaczka i islamolubna Clintonowa.

Nie wiem czy to teoria spiskowa czy chora poprawność polityczna ale rząd amerykański nie bardzo wyrażał zainteresowanie tropieniem i nie wpuszczaniem islamskich ekstremistów do swego kraju może Trump by to zmienił.

http://euroislam.pl/wytropic-islamizm-i-milczec/

Mnie przeraża Trump,swym szowinizmem i klerykalizmem.Hilary Clinton,przeraża miłością do islamu.

Szkoda,że w USA jest tak mało kandydatów politycznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi