Skocz do zawartości
Nerwica.com

Aseksualność /aseksualizm

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

deader,

Zwyczajne, ładne dziewczyny można znaleźć na forum w wątku ze zdjęciami...

dlatego z tym wątkiem jestem na bieżąco :D

wśród tych modelek dwie ładne. no i nie wiem czy faktycznie są takie niedostępne, miewają zwykłych chłopaków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy faktycznie są takie niedostępne, miewają zwykłych chłopaków.

Mogę mieć nieobiektywne spojrzenie bo przez chwilę byłem "w okolicach" tej branży i nie poznałem ani jednej modelki która nie szukałaby faceta pod kątem tego czy ma "chody" i pomoże jej w karierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pustak, nie pustak, ewidentnie są to modelki - czyli niedostępne dla normalnych ludzi a co dopiero dla wariatów ;)

Wut? Jak dla mnie ponad polowa tych modelek jest zwyczajnie przecietna/brzydka. Ich jedyna zaletom jest fotogenicznosc/sprawne obciaganie paly. W ogole co to jest za zawod- modelka- i jaki jest stan umyslu dziewuch, ktore marza, by nimi zostac? Gdyby moj wybor byl nieograniczony, modelki okupowalyby gdzies koncowke stawki- jeszcze za wiejskimi dziewuszkami pasacymi krowy.

Wychodzac na ulice pelno jest dam urodziwszych od przecietnej modelki, juz nie mowiac, ze sa one w zasiegu przystojego faceta.

Jakie wiec modelki? pfff Zostawmy je dla Fibaka, niech zabawiaja zachodnich klientow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie modelki są w większości za chude zwłaszcza te wybiegowe, na takiego chudzielca pasczura Rubikową nawet bym nie spojrzał. ;)

-- 20 paź 2013, 19:00 --

Bibliotekarki, nauczycielki, pracujące w szkolnictwie wyższym - mój target, gdybym się zdecydowął na związek.

Mamy tu na forum jedną atrakcyjną bibliotekarkę nawet zdjęcie wrzuciła pare minut temu. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ich jedyna zaletom jest fotogenicznosc/sprawne obciaganie paly.

Pominąwszy resztę, z którą całkowicie się zgadzam, muszę nadmienić że "sprawne obciąganie pały" czy może, u normalnych kobiet - "mistrzostwo w sztuce miłości francuskiej" to jednak faktyczna zaleta, bez ironii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ale jakim cudem ten temat z "aseksualizmu" zszedl na wyglad kobiet i to, czego mozna sie po nim dowiedziec? :P

Właśnie miałem się zacząć śmiać ze temat o aseksualizmie został przejęty przez bandę erotumanów :lol: Cóż, widać czego tak naprawdę nam potrzeba :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, no nie do końca od gustu, kobiety niedożywione i wąskie w pasie, wyglądające na niepłodne, nie wzbudzają pożądanie sekusalnego, tak jesteśmy ewolucyjnie zaprogramowani, ale wiadomo, uogólniając.

No jak nie kwestia gustu skoro ciebie nie podniecają a mnie mogłyby? :D Czyżbym był ewolucyjnie inaczej zaprogramowany? To by była nawet fajna diagnoza, ale obawiam się że nic z tego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, no właśnie o biodra mi chodziło ;)

deader,

No jak nie kwestia gustu skoro ciebie nie podniecają a mnie mogłyby?

dlatego napisałem uogólniając.

komuś się mogą kobiety 150kg podobać, ale i tak uogólniając takie kobiety się nie podobają facetom :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, zaleta jest dla umysłu, ale nie dla pożądania, ja tam nie wiem, w książkach od biologii tak piszą, z moim gustem się potwierdza :smile:

Biologia jedno, gusta drugie. Tu nawet nie chodzi o indywidualne, pomiędzy nami - w historii przecież kilka razy zmieniała się percepcja urody, o "rubensowskich kształtach" przypomnę chociażby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi