Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie lubię się nawet przytulać a co dopiero coś więcej. Nawet wtedy czuję się jak czyjaś własność. Jak pluszowy miś, którego gniecenie sprawia komuś frajdę. Nie lubię tej czynności i pozbawia mnie ona poczucia swobody nie dając żadnej przyjemności więc przypuszczam, że im dalej w las, tym może być tylko gorzej.

pięknie to ujołeś.raz kiedyś mało mi karku nie połamano przy ludziach.na krześle.bez powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nie ma mowy. Nie udzieli się. Ja uwielbiam seks -a jeszcze z ukochaną Kobietą! To przeżycie nie do przecenienia. Spacer do nieba i z powrotem. Ale nie zamierzam oceniać tych, którzy nie lubią. Ja na przykład nie lubię mleka :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, nie porównuj tego do spaceru do nieba i z powrotem.taki spacer możesz wykupić sobie tylko w aeroklubie i mówic pilotowi nad czym chcesz lecieć.miałem seks i uważam że nic ciekawego.tak jak raz kupiłem surową koninę i zrobiłem końskie bitki na wzór wołowiny-więcej nie kupię bo mdłe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, nie porównuj tego do spaceru do nieba i z powrotem.taki spacer możesz wykupić sobie tylko w aeroklubie i mówic pilotowi nad czym chcesz lecieć.miałem seks i uważam że nic ciekawego.tak jak raz kupiłem surową koninę i zrobiłem końskie bitki na wzór wołowiny-więcej nie kupię bo mdłe.

Możesz tak sobie uważać a ja będę uważać inaczej i co mi kto zrobi? Poza tym nie każdy seks jest taki sam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, może nie każy seks taki sam.wiem z filmów dramatycznych że niektóre kobiety "nie zostawiają w cipie nic cennego" dla faceta do seksu na wzór wysprzątania auta i zabrania całego ekwipunku wychodząc bo i tak się włamią i rozkradną.tak jak posuwać zombie.tak robią głównie ofiary wielokrotnych gwałtów żeby zniechęcić a żadna z moich kobiet nie została zgwałcona.ciężko stwierdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, może nie każy seks taki sam.wiem z filmów dramatycznych że niektóre kobiety "nie zostawiają w cipie nic cennego" dla faceta do seksu na wzór wysprzątania auta i zabrania całego ekwipunku wychodząc bo i tak się włamią i rozkradną.tak jak posuwać zombie.tak robią głównie ofiary wielokrotnych gwałtów żeby zniechęcić a żadna z moich kobiet nie została zgwałcona.ciężko stwierdzić.

Szczerze to nie bardzo rozumiem o co kaman. Co Ty mi tu o zombi i gwałtach? Rany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, ta technika może byc stosowana żeby zniechęcić "partnera" do seksu kiedy się to robi dla pieniędzy a nie z miłości i się ma w dupie partnera i to dosłownie byle tylko odwalić pańszczyznę i czekać na wypłate..tak samo gwałcicielowi sie odechce jak ofiara "nie ruszy dupą".oglądałeś francuski film "gwałt"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, ta technika może byc stosowana żeby zniechęcić "partnera" do seksu kiedy się to robi dla pieniędzy a nie z miłości i się ma w dupie partnera i to dosłownie byle tylko odwalić pańszczyznę i czekać na wypłate..tak samo gwałcicielowi sie odechce jak ofiara "nie ruszy dupą".oglądałeś francuski film "gwałt"?

Ale ja nie chcę nikogo gwałcić. Chcę dać mojej partnerce przyjemność i chcę od niej otrzymac to samo. Mówię o seksie w miłości, a nie jakichś dewiacjach, gwałtach, seksie za kasę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi