Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Argish, Słoiki to ludność napływowa do stolicy, wzięło się to z tego, że w niedzielne popołudnia i wieczory ze wszystkich stron Polski do Wawy suną ludzie w kwiecie wieku produkcyjnego, a w ich torbach, walizkach w tudzież innych pakunkach obijają się i wydają charakterystyczne odgłosy słoiki z mamusinymi przetworami :)

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depresja To Ja, ja osobiście polecam Warszawę jako miejsce do życia, choć czasem duże miasto jest męczące.

-- 22 mar 2015, 22:43 --

blah!blah!, to termin zazwyczaj żartobliwy, czasem używany w znaczeniu pejoratywnym

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, hej

Depresja To Ja, mówiąc szczerze, to dziwię się ludziom, co tak ochoczo spędzają lato nad naszym Bałtykiem, ceny z kosmosu, pogoda niepewna, woda zimna, plaże w petach. Za takie pieniądze można znaleźć świetne opcje w Grecji, nie mówiąc o krajach arabskich czy Turcji. Tam pogoda jest w sezonie nie płata figli.

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Hola Amiga!

pinda, wiesz...czasem ta żartobliwość coś tam kryje ;). Znam trochę osób mieszkających w Wawie zarówno od zawsze jak i ludność napływową więc conieco się nasłucham...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, bo to Polska :D:D:D. Jeszcze mozna zrozumiec ceny noclegów nad polskim morzem pod warunkiem, że plaża to plaża i czysta woda. A tam, idziesz sobie plażą a tu ciul...jebutna rura przez środek przebiega i jakiś syf do morza wpuszcza :D.

-- 22 mar 2015, 22:05 --

pinda, a lubisz arabów?

Arabowie to jeszcze nie są tacy najgorsi jeśli nie jest ich dużo ale cieszcie się, że Hindusów w Polsce nie macie :D. To dopiero skurwiele, na dodatek jeździć nie potrafią i wpierniczają się pod koła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, no właśnie, ja to zawsze na last minute jeżdżę ;) nie muszę niewiadomo ile planować, all inc czasem są za naprawdę przystępne pieniądze :) I nie czuję się jak frajer, który przepłaca :) Bałtyk nie na moją kieszeń ;)

-- 22 mar 2015, 23:07 --

blah!blah!, tak, ludzie co mieszkają w Wawie 2,3 lata są już "stąd" :) jakże można to negować ;)

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.