Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co sądzicie o trójkątach ?

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłam temat, żeby poznać zdanie innych użytkowników i przenieść miejsce na prywatne rozmowy z mojego konkursu :lol:

Ale tak w ogóle ... to serio pytam.

Jak na kogoś kogo nie interesuje seks to strasznie Cię interesuje seks. :smile:

Powiedzmy, że zaczyna mnie interesować ... teoretycznie :mrgreen: Muszę wiedzieć, co się na świecie wyprawia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym nie był w związku i chodziło o 2 koleżanki to byłbym za, ale w związku to by mi się myślę nie podobało.

zawsze mozemy zaprosic jakiegos kolege skoro przy dwoch laskach czujesz sie niekomfortowo :twisted:

okej, czemu nie

podziwiam Was :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na kogoś kogo nie interesuje seks to strasznie Cię interesuje seks. :smile:

Powiedzmy, że zaczyna mnie interesować ... teoretycznie :mrgreen: Muszę wiedzieć, co się na świecie wyprawia :lol:

od początku twierdziłem że Twój "aseksualizm" to nic innego jak przejściowa faza. Myślę że coś odreagowujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprz, a wiesz, że nie oglądałam tego badziewia :bezradny: W sumie to chciałam się dowiedzieć, co inni sądzą na ten temat, bo w lecie pisałam z jednym bardzo wyzwolonym gościem, który stwierdził, że on by w to nie poszedł. Ale i tak nie ma go już na forum i dobrze, bo za dużo o nim myślałam, a nie był wart tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprz, a wiesz, że nie oglądałam tego badziewia

ja też nie, tylko recenzje wideo. Z nich wiem i tak za dużo o tych filmach.

-- 06 sty 2015, 15:23 --

W sumie to chciałam się dowiedzieć, co inni sądzą na ten temat, bo w lecie pisałam z jednym bardzo wyzwolonym gościem, który stwierdził, że on by w to nie poszedł. Ale i tak nie ma go już na forum i dobrze, bo za dużo o nim myślałam, a nie był wart tego.

jakie Ty masz przygody :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi