Skocz do zawartości
Nerwica.com

I wybory za nami.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

najgorzej, że w Wadowicach wygrał lewak zielony i marihuanista a kiedyś nawet romansował z Palikotem, papież w grobie się przewraca i kremówki czernieją

No jest to hańba, że święty miastem z historycznego punktu widzenia Częstochową kieruje finansujący in vitro lewak.

To tak samo jakby Antyklerykalnem ruchem palichłopa kierował ksiądz.

Z 2 strony jak pokazuje życie Polska to kraj zajebistych kontrastów i wykluczających się rzeczy. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dobrą wiadomość dla prawych: Robert Biedroń zostanie prezydentem Słupska :).

I co teraz pewnie sodoma i Gomora tam zapanuje a swoją droga to chyba pierwszy jawny homoseksualista który został prezydentem miasta w Polsce, aż nie do uwierzenia.

W przerwie na Pierwszą Miłość obejrzałem na TVN24 rozmowę Morozowskiego z Legierskim i Piłką,Piłka pokazał,że jest talibem.

-- 01 gru 2014, 21:19 --

detektywmonk, :great:

-- 01 gru 2014, 16:31 --

carlosbueno, też jestem ciekawa :D

U nas PIS przegrał :mrgreen:

-- 01 gru 2014, 21:20 --

najgorzej, że w Wadowicach wygrał lewak zielony i marihuanista a kiedyś nawet romansował z Palikotem, papież w grobie się przewraca i kremówki czernieją

No jest to hańba, że święty miastem z historycznego punktu widzenia Częstochową kieruje finansujący in vitro lewak.

Z 2 strony jak pokazuje życie Polska to kraj zajebistych kontrastów i wykluczających się rzeczy. :roll:

Maciek,a może ludzie chcą prezydenta-gospodarza.I nie interesuję ich wiara ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To akurat mnie nie dziwi wszyscy Częstochowianie których poznałem byli antyklerykałami nienawidzącymi Kościoła po prostu za dużo się tego fałszu i hipokryzji naoglądali podobnie pewnie w Wadowicach gdzie wielu rzyga kultem papieża i kremówkami a bardziej pewnie koneksjami na linii kościół-władza. Myślę że prezydent gej czy zadeklarowany zwolennik marihuany dobrze Polsce zrobią bo ci świętoszkowaci zwykle na pokaz dosyć już rządzili. Im bardziej świeckie państwo tym lepiej mam nadzieje że te klechy przestaną się pojawiać na każdej uroczystości i świecić wszystko w kółko a zajmą się pomocą dla ubogich, chorych i hospicjami tak jak na zachodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Wadowicach ateusze też są.

Z reguły z religijnych rejonów, rodzin wywodzą się najtwardsi bo ci wielkomiejscy to są słabi właściwie idący z prądem bo w ich otoczeniu to normalka. Teraz to widzę wśród młodych w dużych miastach jest nawrót na religijność i prawicowość bo to jest jakaś forma buntu wobec laickiego, liberalnego otoczenia. I tak tu czytam z niedowierzaniem że ludzie są wyśmiewani za wiarę a jej deklaracja to jakaś odwaga a na prowincji zwłaszcza na wschodzie Polski czy Kaszubach, Podhalu jest odwrotnie lepiej się nie przyznawać do ateizmu choć to słowo nawet nie jest wielu znane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, Mateusz Klinowski burmistrzem Wadowic! Może się jednak pomyliłem co do nieszczęsnego kierunku, w którym dryfuje Rzeczpospolita. Sprawa nie jest taka zero-jedynkowa i oprócz świniaków (PO, PiS, SLD itd.) do głosu dochodzą też dobrzy ludzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, Mateusz Klinowski burmistrzem Wadowic! Może się jednak pomyliłem co do nieszczęsnego kierunku, w którym dryfuje Rzeczpospolita. Sprawa nie jest taka zero-jedynkowa i oprócz świniaków (PO, PiS, SLD itd.) do głosu dochodzą też dobrzy ludzie.

Hue hue

Shitstorm in 3...2...1..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi