Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czterdziestolatki

Gość Heikko

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki by temat ktoś nie założył i tak prędzej czy później ( przeważnie prędzej ) schodzi na temat seksu :pirate:

Zdaje się, że według psychoanalizy energia z tego obszaru kieruje działaniami wszystkich ludzi :shock: (tylko niektórzy się do tego nie przyznają ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki by temat ktoś nie założył i tak prędzej czy później ( przeważnie prędzej ) schodzi na temat seksu

Ciekawe, jakby tak założyć wątek ... "90-latki z depresją" No comment !

- i li wyłącznie " wyobrażnia pracuje " + anonimowość . W Realu nie było by takiej prózności i gadania o mosznie , łechtaczkach , penisach etc . Tutaj można sobie ,,, klepnąć w gołą dupcię ( w ekstazie orgazmu , rzecz jasna ;) ).

Prawdziwi erotomani sa gdzie indziej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, kochane (i kochani) czterdziestki :)

Zgodnie z zaleceniami mojej terapeutki mam kochać siebie się dopieszczać, zatem uwaga: jestem FANTASTYCZNA. I tej wersji będę się trzymać ;)

A w tych miejscach/dziedzinach, w których nie jestem, no coż... nad nimi też się popracuje, żeby się wydawały jak reszta :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, kochane (i kochani) czterdziestki :)

Zgodnie z zaleceniami mojej terapeutki mam kochać siebie się dopieszczać, zatem uwaga: jestem FANTASTYCZNA. I tej wersji będę się trzymać ;)

Jesteś przekonująca w tym co piszesz :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ciocię w wieku około 40 lat. To dość ciekawe pokolenie. Jeszcze wychowane na podwórku. Jednocześnie dość uspołecznione dzięki tym zabawom, zamiast siedzenia przy komputerze. Mógłbym opowiadać o latach 80, bo to moje małe hobby. Początki informatyzacji, przemiany ustrojowe, globalizacja, niezdrowe oranżady w proszku.

Znam to z memów i stron ze wspominkami. Np. strona Pewex.

Trochę generalizuję, ale jednak pewne cechy są wspólne. Czasem wam zazdroszczę, bo dla mnie to hobby, a wy mogliście na prawdę to samemu przeżyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem wam zazdroszczę, bo dla mnie to hobby, a wy mogliście na prawdę to samemu przeżyć.

Lata 80-te to był survival: brak jedzenia i ubrań w sklepach, tygodniowe kolejki po meble. Polecam serial "Zmiennicy" :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi