Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nasze sny

eee

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni sen, który pamiętam: szedłem przy pawilonie handlowo usługowym przy mojej ulicy i bawiły się tam jakieś dzieci. Byłem od strony zaplecza, wszedłem do środka a tam jacyś mundurowi - okazało się, że to przejście graniczne i za drugim wyjściem jest Rosja :S Wyszedłem na moment przez nikogo nie kontrolowany, i widziałem ruchliwą ulicę z dużymi budynkami. Wróciłem jednak i z powrotem wyszedłem od strony zaplecza ale tam teraz były bloki. Nasze, polskie bloki, ale nie było w ogóle samochodów. Z okien było słychać jakieś piosenki. Poszedłem gdzieś dalej a tam długi mur z czerwonej cegły jak w Łodzi, jakieś lofty pofabryczne. Wszedłem drzwiami i to była opuszczona fabryka no i wyszedłem. Zrobiłem zdjęcia mieszkalnym loftom gdy była przerwa w murze, dokładnie widziałem aplikację aparatu w telefonie. Minąłem jakieś osoby i powiedziałem im, że tam nic nie ma ale one chciały wejść więc weszliśmy. Zaczęliśmy eksplorować te stare opuszczone fabryki, ktoś tam hodował brzoskwinie z robaków :S i mówił, ze to technika dupripe  :D, jechaliśmy jakimś takim fabrycznym wózkiem wielkim na cała halę itp. W sumie fajny klimat.

Edytowane przez Grouchy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj mialam jakis porabany sen, troche jak horror.

Snilo mi sie, ze sie nauczylam kontrolowac umyslem rzeczy i pokazywalam chlopakow jak je podnosze i przesuwam sila umyslu. Ale przez to mialam tez dostep do innego wymiaru i zaczelam widziec ludzi z tego wymiaru, oni zaczeli do mnie przychodzic jak duchy i nie moglam sie ich pozbyc.

Weszlam do pokoju, w ktorym spal moj facet, a on cos mowil przez sen i sie trzasl, w pokoju grala muzyka, ktorej nie moglam wylaczyc i byl dym. Na szczescie sie obudzilam i chlopak spal obok spokojnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś miałam bezdech senny, śniło mi się coś przyjemnego i złowrogiego jednocześnie, mój kot i nie mogłam złapać oddechu. Wybudzili mnie, ale nadal chce mi się spać.

Uwielbiam to uczucie choć jest niebezpieczne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi