Skocz do zawartości
Nerwica.com

Potrzebuję przyjaciółki do pogadania.

Ema

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Ema

Ja byłem w szpitalu rok temu na 2 tygodnie. Próby sam. nie miałem ale było o krok ( miałem już wszystko przygotowane, razem z listem), dzień później zgłosiłem się do szpitala. Gdy tam trafiłem zobaczyłem innych pacjentów to jak by to powiedzieć momentalnie zacząłem się lepiej czuć. Po 2 tygodniach zacząłem 10 tygodniową terapie na oddziale dziennym. Po tym jakoś stanąłem na nogi ale i tak było przez pierwsze miesiące po terapii ciężko, a obecnie jakoś się czuję wiadomo są gorsze dni ale w porównaniu z moim stanem jaki był rok temu a teraz jest duża różnica. Co do szkoły to w podstawówce miałem paru kolegów, niestety w gimnazjum ci sami koledzy bardzo mi dokuczali i to na pewno miało wpływ na moje późniejsze życie. W liceum kolegowałem się z 2 kumplami ale tylko tyle co widzieliśmy się w szkole. Moje obecne życie to pójście do pracy i siedzenie w domu. Jedyni ludzie z którymi się zadaję to ci w pracy. Obecnie nie mam żadnego kolegi ani koleżanki, ale się nie poddaję ostatni rok chyba to pokazał że chcę walczyć.

Myślę, że jak połączysz pobyt w szpitalu z późniejsza terapią to staniesz na nogi tak jak ja to zrobiłem.

Trzymam kciuki za Ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej!

Bardzo chciałabym się zaprzyjaźnić z jakąś dziewczyna, brakuje mi prawdziwej przyjaciolki takiej od serca. Mam 29 lat Lubie sport, kino, zakupy, jestem niesmiala i nie radzę sobie wśród ludzi, bardzo chciałabym poznać osobę z podobnym problemem, może razem uda nam się choć trochę sobie pomóc :) pozdrawiam serdeczne i zostawiam na siebie namiar lays2@vp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi