Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja np. Wyglądam obrzydliwie przy długości włosów ponizej ramion, taki kształt twarzy.
Naemo. Ty też bardzo ładnie wyglądasz na tym zdjęciu moim zdaniem, na którym się uśmiechasz. Podoba mi się też to, że uśmiechając się, odsłaniasz górne dziąsła. Bo ja też tak mam. I podoba mi się również to, że Twoje górne jedynki zdają się leciutko wystawać, bo mi również lekko wystają. Lubię podobieństwa, a poza tym dzięki temu wyglądasz jak dla mnie naturalniej, autentyczniej. Budzisz na tym zdjęciu moją sympatię. Jednocześnie potwierdza mi się nałożenie wrażeń, jakie miałem patrząc wcześniej na to zdjęcie (teraz je odszukałem ponownie po Twoim nicku, bo napisałaś posta) z wrażeniem jakie miałem czytając Twoje posty. To wszystko się zgadza - wyczytałem w Twojej twarzy lekką nerwowość, a w Twoich postach ugodowość, spolegliwość i samokrytykę. Jak zobaczyłem Twoje zdjęcie, to jedna z pierwszych moich myśli (oprócz tego, że ładnie wyglądasz i budzisz moją sympatię) to: "lekka nieśmiałość/fobia społeczna?". Myślę, że prawdopodobnie jesteś łagodna i starasz się unikać konfliktów? Mam nadzieję, że takie moje recenzowanie Ci nie przeszkadza? :D

EDIT: Zobaczyłem też Twoje wcześniejsze 4 zdjęcia. Z tych 4 najbardziej podoba mi się zdjęcie numer 2 (szare), następnie numer 1.

O rety, dzięki :105: Mam problem z opisem własnej osoby ogólnie, ale na pewno nie jestem nieśmiała :) W dniach nie-dołowych jestem towarzyska, otwarta itp. Fobii społecznej ani nic takiego też nie mam. Nie mam problemu z podejściem do obcego człowieka na ulicy i zagadaniem np. Na lekcjach często się głośno odzywam itd itd. W tym, ze jestem łagodna i unikam konfilktów to pewnie masz rację, nie lubię wszelkich konfliktów ale nie unikam ich jakoś tak zapalczywie. Jak mam wybór i daję radę emocjom to wolę zignorować.

No i depresja robi swoje.

Lilith pięknie :great: A dlaczego zmieniłaś nick? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, wariatki z reguły są ciekawe a niezależność to także wybór a jak wiadomo wybór to nie tylko korzyść, ale także i poniesione koszty.

Rzuć okiem na Hatszepsut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, proszę nie wymuszać na mnie startu, bo takowy nie nastąpi :D

Zamiast startować, chcę oglądać zdjęcia forumowych piękności i se na którąś zagłosować :pirate: w związku z tym pytam się, czemu tak mało kandydatek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, nie ma czegoś takiego jak święty spokój. To jedynie w grobie :) podobno....

no tak, ale lepiej sobie nie dokładać, wystarczy że targam krzyż po co sobie jeszcze kamieni dorzucać, mój znajomy ostatnio z taką wariatką rozwiódł się. cenił ja za te wsiu bzdziu do czasu, a teraz znalazł bardzo spokojną kobiete. tylko sprostuje ze ja wcale nie mówie o zaburzeniach, tylko charakterze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi