Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

dajcie juz spokój- skoro ktos miał taka potrzebe to zapodał fote-są tacy co wklejaja po kilkanascie zdjec i jest oki-chciała sie przywitac i pokazac i tylko tyle

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, wymagasz prywatności w internecie??? Każdy kto wrzuca tu swoje zdjęcia chyba zdaje sobie sprawę z czym to się wiąże. Jeżeli komuś coś nie pasuje, niech ich zwyczajnie nie wrzuca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu nie chodzi o prywatnosc sama w sobie a po prostu ochrone wazniejszych dla nas tematow przed trollkami typu amfce

Nawet jeżeli amfce wie jak wygląda ktoś z foro...no worries,jedyne co może zrobić to najwyżej zmarszczyć swojego ferdynanda (bez urazu panie kiepski) i wkleić bełkot na forum,akurat o to bym się nie bał D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyyy nie rozumiem. Ja o zupie, Ty o dupie :D

eh to napisze wprost moje zdanie jest takie a nie inne nie dlatego ze mam cos do randomowych pieknosci tylko dlatego ze uwazam ze nie wszystkie tematy powinny byc dostepne zara po rejestracji

mam nadzieje ze tera juz zrozumialas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o amfce jako tako tylko o to,że dział z fotami forumowiczów powinien być....a, zresztą...w dupie to mam.

-- 22 maja 2014, 22:02 --

yyyyy nie rozumiem. Ja o zupie, Ty o dupie :D

eh to napisze wprost moje zdanie jest takie a nie inne nie dlatego ze mam cos do randomowych pieknosci tylko dlatego ze uwazam ze nie wszystkie tematy powinny byc dostepne zara po rejestracji

mam nadzieje ze tera juz zrozumialas

No!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech wrzucają tylko forumowi wyjadacze, pułap 800 postów w górę, a świeżynki w ostateczności i tylko wtedy, gdy będzie to nagie zdjęcie, ew. gdy będą przebijały sutki

A tak całkiem serio, to ja naprawdę nie rozumiem ...jaki jest sens pokazywać się całkowicie obcym ludziom? W sensie zakładać konto i zaczynać od zdjęcia? Jestem może trochę niedzisiejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zrobić ankietę, bo najwidoczniej nam się w dupie przewraca z nudów, skoro w ogóle dyskutujemy o takich pierdach. Czyżbyśmy nie mieli normalnego życia. Och tak, nie mamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi