Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora92,

nie były wcale szczere

Aha. Ja się naprodukowałam przy Twoim zdjęciu a Ty mówisz, że to nie było szczere... Więc po co ktokolwiek miałby komentować Twoje foty? Dla samego komentowania? Zwróciłaś uwagę kilku osób, w tym moją bo mnie się taki typ urody jak Twój podoba i uważam, że przy odrobinie makijażu i uśmiechu na buzi wzbudzałabyś zainteresowanie facetów, którzy nie przepadają za typem "solary".

Trzeba sobie zdać sprawę, że jednym będziemy się podobać a innym nie. Ja też nie mam lansowanego w mediach typu urody i trudno, cieszę się, że nie straszę ale nie zazdroszczę ładniejszym a takich jest na pęczki ;)

magnolia84, wieslawpas, comatom dzięki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, I co myślisz ze tylko te wszystkie śliczne laski są warte wzdychania i wzniosłych starań? To tylko opakowanie , jakieś tam powierzchowne okrycie. Nie dramatyzuj tylko weź dupę w troki i pokaz ze masz coś znacznie lepszego w sobie.

Nie sposób się nie zgodzić. Aurora nie każdemu się musisz podobać. Olej opinie innych i smiej się z nich po prostu. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, o co tak naprawdę mam taki ból dupy?

O to, że gdy ja wrzuciłam tu swoją fotkę, nikt nie rzucał mi takich komplementów jak wam; to były tylko komentarze "na odpierdol", nie były wcale szczere... Było i jest mi po prostu przykro. Ładne dziewczyny odbierają mi zainteresowanie wszystkich chłopaków, bo oni tylko na takie zwracają uwagę.

Zalezy Ci aż tak na opinii facetów tutaj? :P No pojechał Ci jeden z nich ale to nie koniec świata. Dla swojego ukochanego będziesz i tak najpiękniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

anna.anakaia, nie będę się uśmiechać, bo nie podobam się żadnemu facetowi. I nie potrafię się malować, więc nie będę tego robić.

-- 14 gru 2013, 19:05 --

khaleesi, nie będę nigdy miała ukochanego. I tak szybciej się zabiję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, nawet gdybyś była najpiękniejszą, to Twoje wieczne marudzenie i antynastawienie do wszystkiego i wszystkich skutecznie zniechęcałoby mężczyzn do kontaktu z Tobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ludzie... Jak czasem czytam te posty to mam ochotę się wylogowac... Zaraz się ja obrazę ze nikt nie skomentował mojej foty na str.19-20,nikt nawet nie napisał ze jestem beznadziejny...nawet moja ulubienica :oops: powiedziałbym bym coś...to powiem nie napiszę,-aaaa pozdrowienia dla wszystkich .."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, wątpie. Nie jesteś paskudna. Trochę inna fryzura i inny wyraz twarzy i inaczej bys wyszła. Dla mnie możesz byc niefotogeniczna bo nie każdy jest ale do szpetnej dziewczyny Ci daleko i nie zgodzę się, ze jesteś z jakieś innej półki bo dla mnie to osobiście kosmos tak twierdzić. Nie brakuje Ci niczego niż dream czy Yoko Ono. One sa w makijazu Ty nie. Inna perspektywa inne światło. Wiem co mówię a właściwie pisze bo sie trochę znam na tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bladolica anno.anakaia, elegancja, i -kobieca bardzo- ostrość Twych rysów twarzy przyprawia mnie o gęsią skórkę. :mrgreen:icon_sunny.gif

-- 14 gru 2013, 20:11 --

Aurora92, ale nieee, Ty wcale nie jesteś neurotyczką. :pirate:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, o co tak naprawdę mam taki ból dupy?

O to, że gdy ja wrzuciłam tu swoją fotkę, nikt nie rzucał mi takich komplementów jak wam; to były tylko komentarze "na odpierdol", nie były wcale szczere... Było i jest mi po prostu przykro. Ładne dziewczyny odbierają mi zainteresowanie wszystkich chłopaków, bo oni tylko na takie zwracają uwagę.

Z tego co pamiętam, to wszędzie gdzie się tylko dało pisałaś o tym jaka jesteś brzydka, a później wrzuciłaś zdjęcie i dużo osób było w szoku, że taka ładna dziewczyna przedstawia siebie jako potwora. Wszystkie komentarze odnośnie Twojego zdjęcia były pozytywne i zapewne szczere, ale Ty i tak biadoliłaś, że to na pewno nieprawda.

Tak bardzo chcesz być w centrum uwagi, ale to naprawdę nie tędy droga.

To nie ładne dziewczyny odbierają Ci zainteresowanie facetów, ale to Ty sama swoją roszczeniową postawą ich do siebie zrażasz.

Nawet jakbyś wyeliminowała piękniejsze od Ciebie kobiety z całej kuli ziemskiej to nie będzie znaczyło, że zacznie się ustawiać kolejka facetów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze po prostu fotograf taki dobry

Si, na 2 focie udało mu się uchwycić rzeczony wcześniej wzrok tęskniący za rozumiem. :great:

Ja to bym zrobił fotę nawet z mojej ulubienicy zrobiłbym paszteta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92,

anna.anakaia, nie będę się uśmiechać, bo nie podobam się żadnemu facetowi.

I myślisz, że to wina tylko i wyłącznie wyglądu? Myślisz, że do pięknej dziewczyny za to z kwaśną miną ktokolwiek podejdzie?

Ja rozumiem, że Ty możesz nie czuć się atrakcyjna, też kiedyś czułam się podobnie (a w szkole koleżanki to wyczuły i jechały po mnie ile można). Ale jeśli się chce to można nad tym pracować aż dojdziesz do punktu, w którym stwierdzisz, że nie miałaś racji. No ale to trzeba chcieć coś zmienić.

NieznanySprawca,

ostrość Twych rysów twarzy przyprawia mnie o gęsią skórkę.

Brrr gęsia skórka to nie jest przyjemne uczucie, kojarzy się z zimnem!

comatom,

i tak sie ktoś obrazi... :smile:

Eeeee tam, mnie możecie pisać nawet, że jestem brzydsza od Chodakowskiej a i tak się nie obrażę ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

renee.madison, nie jestem ładna, tylko zwyczajnie brzydka. A w porównaniu do dziewczyn z forum (w tym Ciebie, bo widziałam Twoją fotkę) paskudna, odrażająca, nieatrakcyjna i niekobieca.

-- 14 gru 2013, 19:30 --

anna.anakaia, nie rozumiesz, że nie mam powodu, by się uśmiechać?! Że mogę ne mieć już ochoty udawać, że wszystko jest ok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, hahaha dokładnie dlatego naprawdę rzadko kiedy komentuje fotki.

-- 14 gru 2013, 20:32 --

Aurora92, dziewczyny na forum też mają na pewno w swoich zbiorach fotke gdzie wyglądają jak pół dupy zza krzaka ale wiadome, ze jej tu nie wstawią. Wstawiałaś chyba trzy fotki została ta gdzie wygladasz najbrzydziej sorki ale taka prawda :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi