Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Paradoksy w ciemnych lepiej, a szczegolnie w zwiazanych, jak na jednej z dodanych fot :) Zajebiscie tam wyszlas wg. mnie :great:

Ale ja moze nieobiektywna jestem, bo ja po prostu wole szatynki i brunetki od blondynek :)

A okulary wg. mnie postarzaja Cie - ilu ludzi tyle opinii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcja, A ja widziałam naszą Basię na żywo :yeah: i jest milion razy ładniejsza niż na zdjeciach,

Ooo... tego właśnie się domyślałem, ale nie chciałem głośno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyslam sie, ze ladniejsza jest na zywo :)

Tez mialam juz wszystkie kolory wlosow i w zasadzie we wszystkich mi (chyba) dosc dobrze ;) Moze w czarnych za bardzo sukowato wygladam, wiec nie powtorzylabym tego koloru, ale inne pozostale z chcecia. Z przyjemnoscia zmienialabym co tydzien kolor, gdyby to nie niszczylo wlosow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basiu, bez dwóch zdań...w brązie Ci ładniej. W ogóle włosy wyglądają zdrowiej w Twoim przypadku, gdy są brązowe. Cudnie w tym brązie, naprawdę. Zwłaszcza trzecia fotka mi się podoba, tzn. Ty na niej. Coś pięknego! :105:

Szkoda,że nie masz fotki w brąz włoskach i okularach. Myślę,że jak zrobisz...to wkleisz.

Masz piękne pełne usta i jeszcze pękniejsze duże, oczy. Ciemny kolor włosów wydobywa głębię z Twoich oczu. No...co tu dużo mówić.....jesteś atrakcyjną dziewczyną.

Dysphoria.....ciekawie pstryknięta fotka.

Dysforia dlaczego tak brzydko mówisz o sobie?

Fajne zdjęcia.

Sabaidee, jak zawsze egzotycznie.

Masz smutną minkę? czy mi się wydaje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, Chodziło mi o to,że są egzotyczne, oryginalne, nie powszechne, jesli chodzi o nasz klimat. Nikt nie wstawiał fotek z tak odległych, pięknych miejsc. Normalnie Ci zazdroszczę, ale nie w sensie złośliwym. Też bym chciała tam pojechać.

Dysforia, Oby dwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi